Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 08.08.2014.
11:16
Beta A

Suarez stigao u Lozanu na saslušanje o žalbi

Fudbaler Barselone Luis Suarez doputovao je danas u Lozanu, gde će pred Sudom za sportsku arbitražu početi saslušanje o njegovoj žalbi na višemesečnu suspenziju.

Đorđo Kjelini i Luis Suarez
 

Suarez je u Sud stigao sa svojim advokatima i nije davao izjave medijima. Takođe, ni advokati Svetske fudbalske federacije (FIFA) se nisu obratili medijima. Očekuje se da će saslušanje trajati četiri sata.

Suarez će pokušati da ubedi tročlano veće CAS da mu ublaži suspenziju od devet međunarodnih utakmica i četiri meseca zabrane bavljenja fudbalskim aktivnostima. Kažnjen je pošto je tokom utakmice sa Italijom, na Svetskom prvenstvu u Brazilu, za rame ugrizao protivničkog igrača Đorđa Kjelinija. CAS je saopštio da će odluku doneti sledeće nedelje. Ubrzana procedura je dogovorena sa FIFA, nakon što je CAS saopštio da će doneti odluku pre početka španskog prvenstva, 23. avgusta.

Osim Suareza, žalbe su poslali Barselona i Fudbalski savez Urugvaja. Ako ih sud odbaci, Suarezova suspenzija će isteći 25. oktobra.

Suarezu je zabranjeno i da trenira u novom klubu, a nova sezona u španskom prvenstvu počinje za dve nedelje. Međunarodno udruženje profesionalnih fudbalera kritikovalo je oštru kaznu, pošto se njom krši Suarezovo pravo na rad. Urugvajac je sa ličnim trenerom samostalno trenirao, pošto mu je zabranjen pristup stadionu i trening centrima Barselone. FIFA je dozvolila da Suarez obavi lekarske preglede uoči prelaska iz Liverpula na Kamp Nou sa 75 miliona evra, ali je zabranila zvanično predstavljanje.

POVEZANE VESTI

Petak 08.08.2014. 14:46
malo zelene boje i parce hartije(dolar) busi gde burgija nece; slusaj,molim te,zalba a covek treci put u par godina ujeda na stadionu igrace???E bre Troicki,sto ne ujede i ti nekog umesto sto nisi hteo da piskis posle meca, dobio bi od ``suda`` samo cetiri meseca a ovako godinu dana pauze.Jeb..ti nemoral i prostituciju na kojoj pociva cela zapadna civilizacija,pa njima je i olimpijskim komitetom predsedavao fasista,nista ni cudno ni novo.ne bi me cudilo da u pravila igre ugrade dozvoljen jedan ujed po utakmici,da ljudozderi imaju bolju zabavu za vreme utakmice?!? Bice skoro sumrak civilizacije,nadam se samo da pocne u Americi, da vidimo pre nego sto do nas dodje???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online