Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.05.2014.
17:01
Beta A

Drulović: Reprezentacija pomaže poplavljenima!

Vršilac duznosti selektora Srbilje Ljubinko Drulović rekao je da će predstojeće okupljanje državnog fudbalskog tima proteći u senci katastrofalnih poplava koje su zadesile zemlju.

Ljubinko Drulović
 

"Izuzetno je važno da istaknemo solidarnost prema narodu, teška je situacija, mnogo toga je izgubljeno i učinićemo sve da zajedno pomognemo koliko možemo. Okupljanje će proći u senci poplava i očekujem da svi igrači daju svoj dopirnos", rekao je Drulović na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Drulović je rekao i da se nada da će predstojeća američka turneja fudbalske reprezentacije bar malo podići moral građanima Srbije.

"Želimo da našim odnosom prema igri i rezultatima bar malo povratimo moral narodu. Svima nam je stalo da ova katastrofa što pre prođe i život posle toga mora da ide dalje", istakao je on.

Reprezentacija Srbije će 26. maja u Nju Džersiju igrati protiv Jamajke, pet dana kasnije u Čikagu protiv Paname, a 6. juna u Sao Paolu protiv petostrukog svetskog prvaka Brazila.

"Sve tri utakmice igraćemo u najjačem sastavu. Nismo mogli da računamo na mnogo povređenih igrača, koji su mnogo toga dali reprezentaciji u prethodnom periodu. Ovo je za neke prilika da se pokažu u najboljem svetlu i sve će zavisiti od njih", kazao je privremeni selektor Srbije.

On je dodao da je ta turneja zahtevna.

"Učinićemo sve da igramo dobro i pravimo rezultate i narodu donesemo bar delić sreće. Ideja je da igramo dobro i pre svega da pobeđujemo", naveo je Drulović.

Na Drulovićevom spisku nalaze se četiri igrača iz Super lige Srbije, koja zbog vanredne situacije u zemlji još nije završena i ne zna se kada će se odigrati poslednja dva kola.

"Nadam se da će igrači iz domaćeg prvenstva biti sa nama na turneji, a ako ipak ne budu, naći ćemo najbolje moguće solucije da ih zamenimo", rekao je Drulović.

Drulović je rekao da želi da ostane selektor i u narednom periodu.

"Uvek sam optimista i svestan sam da moj posao zavisi od rezultata ali nikada nisam bio opterećen. Želim da ostanem selektor, trudiću se i raditi najbolje što mogu", rekao je on.

Reprezentativci Srbije okupiće se sutra do podneva u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Od 24 pozvana igrača, ne računajući fudbalere iz Super lige, reprezentaciji će se naknadno priključiti Adem Ljajić, koji će 23. maja u Orlandu igrati sa Romom prijateljsku utakmicu. Navijači reprezentacije Srbije ulaznice za tri predstojeće utakmice mogu da naruče i preko linka koji je istaknut na zvaničnom sajtu FSS.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online