Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.05.2014.
17:25
beta A

Ćurčić objavio spisak za mečeve sa Izraelom i Austrijom

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je danas spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice sa Izraelom i Austrijom.

 

Mlada selekcija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice kao pripremu pred za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo 2015. godine - sa selekcijom Izraela 23. maja na stadionu Čukaričkog i sa reprezentacijom Austrije 29. maja u Meleku.

"Pozato je da u ovom periodu i A selekcija i omladinska selekcija igraju svoje utakmice i mi nismo mogli da imamo na raspolaganju neke igrače... Formirali smo grupu koja već godinu i po dana figurira u našoj mladoj reprezentaciji. Jedino novo ime u ovom trenutku je Milan Rudić iz slovačkog Trenčina", rekao je Ćurčić.

"Pratili smo ga i odlučili se za njega u ovom trenutku s obzirom da imamo problema na poziciji centralnog beka i levog beka. Novo ime je takođe i treći golman, Stefan Čupić, koji je bio sa našom zlatnom omladinskom reprezentacijom u Litvaniji", dodao je Ćurčić.

Selektor mlade reprezentacije je objasnio zassto su Izrael i Austrija izabrani za protivnike.

"Želeli smo što jače protivnike s obzirom da nas očekuju dve teške utakmice u septembru. I Izrael i Austrija su drugi na tabeli u svojim kvalifikacionim grupama. Radi se o veoma kvalitetnim timovima pa su pred nama dve ozbiljne provere, koje pozivaju na moblinost i na veliki i ozbiljan rad", rekao je on.

Ćurčić se suočava sa još jednim problemom - kako su utakmice poslednja dva kola Super lige Srbije otkazane zbog vremenskih nepogoda i ne zna se kada će biti odigrane, postoji problem preklapanja termina sa prijateljskim utakmicama.

"Specifična je situacija. Zbog vanredne situacije nisam u mogućnosti da vam kažem ko će biti na okupljanju u ponedeljak u 10 sati", dodao je Ćurčić.

Mlada reprezentacija Srbije neće putovati ni u Bjeljinu gde je trebalo da realizuju predstojeće pripreme, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Na spisku igrača za mečeve s Izraelom i Austrijom nalaze se:

Golmani: Marko Dmitrović (Ujpešt), Nikola Perić (Jagodina), Stefan Čupić (OFK Beograd);

Odbrana: Marko Petković (Crvena zvezda), Filip Stojković (Čukarički), Aleksandar Pantić (Viljareal), Lazar Ćirković (Rad), Uroš Vitas (Gent), Bogdan Planić (OFK Beograd), Nemanja Petrović (Partizan), Milan Rundić (Trenčin);

Sredina terena: Goran Čaušić (Manisaspor), Srđan Mijailović (Kajzerispor), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Darko Brašanac (Partizan), Nemanja Radoja (Vojvodina), Filip Đuričić (Benfika), Slavoljub Srnić (Čukarički), Filip Malbašić (Partizan), Filip Kostić (Groningen);

Napad: Uroš Đurđević (Vitese), Aleksandar Pešić (Jagodina), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd), Nikola Stojiljković (Čukarički).
 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online