Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.03.2014.
11:33
Beta A

Petrović i Tošić očekuju pobedu protiv Irske

Fudbalski reprezentativci Srbije Radosav Petrović i Zoran Tošić izjavili su da očekuju dobru igru i pobedu protiv Irske, u prijateljskoj utakmici u Dablinu.

Zoran Tošić
 

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Dablin, gde će sutra od 20.30 na stadionu Aviva odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Irske.

"Srećan sam što smo se ponovo okupili, biće interesantna utakmica. To je prilika za nešto novo, za još jedan korak napred. Bićemo koncentrisani na to, potrudićemo se da nastavimo seriju dobrih rezultata i da pobedimo", rekao je Petrović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Petrović je rekao da veruje u uspeh reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Srbija će u kvalifikacijama igrati u Grupi I sa selekcijama Portugala, Danske, Jermenije i Albanije.

"Nije zahvalno bilo šta prognozirati. Pre 20, 30, 40 godina postojale su ekipe protiv kojih su neke reprezentacije računale na sigurne bodove. Danas toga više nema, mi smo to osetili na svojoj koži u nekoliko prethodnih kvalifikacionih cikulsa. Grupa je po meri, vidimo svoju šansu, siguran sam da će na kraju biti odlično i da ćemo
biti zadovoljni", rekao je on.

"Ova reprezentacija sazareva velikom brzinom, to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Mislim da ćemo u narednim godinama biti ekipa od kojih će se mnoge reprezentaije pribojavati", dodao je Petrović.

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je povodom utakmice sa Irskom, da njegovoj ekipi odgovaraju ostrvske reprezentacije.

"Drago mu je da smo svi na okupu, pokušaćemo da se najbolje upoznamo sa novim selektorom (Ljubinkom Drulovićem) i stručnim štabom. Bićemo spremni za utakmicu, pokušaćemo da prenesemo na teren sve što je selektor zamislio. Igrali smo već sa ostrvskim zemljama, odgovaraju nam. Očekujem lepu utakmicu, verujem da su svi željni fudbala i siguran sam da će biti lep rezulat", rekao je on.

Fudbaler CSKA iz Moskve istakao je da će reprezentacija Srbije biti mnogo jača povratkom Adema Ljajića i dodao da očekuje dobar rezultat u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Mogli smo da dobijemo i goru i bolju grupu. Dve ekipe idu direktno na Evropsko prvenstvo, a treća u baraž. Imamo reprezentaciju od koje se mnogo očekuje, verujem da ćemo se plasirati. To je moranje i svi ćemo dati maksimum", rekao je Tošić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online