Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 14.02.2014.
17:44 >> 17:58h
Beta A

Selektor Drulović: Ljajiću vrata otvorena

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije rekao je da želi da trajno ostane na tom mestu.

Trener godine: Ljubinko Drulović u dopisništvu "Vesti" u Beogradu

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast da budem na čelu ove selekcije. Zahvaljujem se svim čelnicima Fudbalskog saveza Srbije, predsedniku Tomislavu Karadžiću i generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću. Učiniću sve da opravdam ukazano poverenje, radiću maksimalno i najpoštenije moguće", rekao je Drulović.


FSS je danas postavio Drulovića za vršioca dužnosti selektora, a trajno rešenje na tom mestu znaće se, kako je najavljeno, početkom maja.


"Voleo bih i učiniću sve da nastavim da radim u reprezentaciji. Ja sam neko ko je tu, u Savezu, već godinu i po dana i svakako da mi je želja da nastavim da radim tamo gde je Siniša Mihajlović stao", kazao je Drulović.
 

On je naveo da je Siniša Mihajlović ostavio bazu, kao i da treba ispoštovati igrače koji su u formi u svojim klubovima.

Petković koordinator

Zajedno sa Drulovićem, FSS je angažovao i Iliju Petkovića, koji će biti koordinator u radu sa A reprezentacijom.

"Ekipa treba da nastavi tamo gde je stala, baza postoji, Mihajlović je to ostavio. Treba u svakom slučaju ispoštovati sve igrače koji su u formi i zaslužuju da igraju. Imamo spoj mladosti i iskustva i na poslednjih nekoliko utakmica je pokazano da posedujemo izuzetan kvalitet", istakao je novi selekor.

Drulović nije želeo da razgovara o imenima igrača koji se mogu naći u timu, ali je rekao da su svima vrata otvorena, pa tako i Ademu Ljajiću.

"Ima vremena, tek ćemo definisati neke stvari. Imaćemo sastanke, svima su vrata otvorena, nebitno, ako taj neko zasluži sigurno će igrati. Videćemo šta i kako... Ne bi bilo logično da se ekipa promeni, stvarno su igrali momci dobro", kazao je Drulović.

Mihajlović je izbacio Ljajića iz tima, pošto je fudbaler prekršio selektorov kodeks ponašanja tako što je odbio da peva himnu pred utakmicu.


"Da li je to Ljajić ili bilo koji drugi igrač, vrata su otvorena svakome ko želi da pruži svoj maksimum", istakao je Drulović.

Debutuje 5. marta u Dablinu protiv Republike Irske

Drulović će debitovati u Dablinu, kada će Srbija 5. marta gostovati Republici Irskoj u prijatljskoj utakmici.
"Na tom duelu ćemo se koncentrisati da posao odradimo maksimalno, da se dobro spremimo i našu zemlju predstavimo na najbolji mogući način", naveo je Drulović.

POVEZANE VESTI

Petak 14.02.2014. 22:16
Nadam se da će imati punu slobodu rada i da ga neće ucenjivati kojekakav šljam!
Subota 15.02.2014. 13:46
Ako ovaj dovede jos kojeg sto nepeva himnu,verovatno ce postati prvaci.Neznam nasta ovo sve lici.Prvi komentar i odmah o Ljajicu.Dok god svi nebudete pevali himnu netrebate na teren izlaziti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online