Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.09.2013.
21:49
BETA A

Kežman: Ugasio sam menadžersku agenciju!

Potpredsednik Vojvodine Mateja Kežman rekao je danas da je prelazni rok odradio mađioničarski jer je veliki broj fudbalera ubedio da je novosadski klub bolji izbor u odnosu na brojne bolje ponude koje su imali.

Pravio sam dobre dogovore: Mateja Kežman
 

"Istina je da sam prelazni rok odradio bukvalno mađioničarski, gde nijedan dinar nije potrošen i gde sam iskoristio svoj autoritet i snagu da ubedim momke da je Vojvodina njihov pravi izbor i pored boljih ponuda koje su imali od Crvene zvezde i drugih klubova", rekao je Kežman za sutrašnje izdanje lista Sport.

Kežman je naveo da je klub za razliku od ranijih vremena "čiji repovi danas skupo staju", misleći na transfere Stivena Apije, Almamija Moreire i Đorđa Jokića, sada pravio dobre dogovore.

"Od Mateja Delača, Nikole Lekovića, preko Jagoša Vukovića do Simona Vukčevića i Ivana Fatića, urađeni su najbolji transferi i za vreme koje dolazi najprofitabilniji za klub. Sve gore navedene igrače doveli smo, praktično za džabe, a njihovom prodajom klub će profitirati. Da ne govorim o poslovno-tehničkom ugovoru sa Benfikom koji bi poželeo svaki klub na ovim prostorima", rekao je Kežman.

On je kazao da je "laž da je svaki transfer rađen sa njegovom menadžerskom agencijom" i da ne postoji nikakav sukob interesa i dodao da je u Vojvodini sve transparentno i da svako može sve da proveri.

"Pre nego što sam došao ugasio sam agenciju koja se bavila menadžerskim poslom i odbacio veliku perspektivu, jer sam već počeo da pravim ozbiljan novac, transfere u Turskoj i Rusiji,Kini. Dakle, nikakav sukob interesa ne postoji", kazao je Kežman.

Nekadašnji fudbaler Partizana, PSV-a, Čelzija, Atletiko Madrida i Fenerbahčea je rekao da je dolazak stranih investitora blizu realizacije, ali samo "ako se klub sredi i napravi presek stanja".

"Oni su videli potencijal u Vojvodini, prepoznali šansu da mogu da naprave dobru priču i imaju veliku želju da investiraju u klub, ali nažalost sve je to na stendbaju, jer ja ne želim da potpisujem ugovore, a da ne znam šta nam sve dolazi na naplatu. Prvo čisti računi, ali sve to nekome ovde ne odgovara", rekao je Kežman.

Navijači Vojvodine su u prošlom kolu istakli transparent sa natpisom "Kežmane, odlazi", a potom i optužili potpredsednika kluba da se "ugrađuje u transfere".

"Nisam iznenađen sramim sadržajem, jer znam da iza svega stoje pojedinci oko kluba koji na ovaj način žele da me isprovociraju i nateraju da dignem ruke od Vojvodine", rekao je Kežman.

On je dodao da onima koji su to uradili ne ide u prilog da u Vojvodinu dođe neko "ko ima integritet i autoritet" i ko želi da radi transparentno.

"Zar treba nekome da plaćam da mi skandira 'Kežmane, majstore'. To nema nigde u svetu. Znam da ovde ima onih kojima je zanimanje navijač, ali ja u tu priču ne želim da ulazim. Namere su mi časne, poštene, ali bojim se da u Srbiji takvi ne prolaze", istakao je Kžeman, koji je za reprezentaciju Srbije nastupio 49 puta.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online