Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 07.09.2013.
08:10
mozzartsport.com A

Mihajlović: Želim Hrvatskoj plasman na Mundijal!

"Želim Hrvatskoj da bude uspešna u baražu i da se plasira u Brazil. Ugovor mi ističe u decembru, tu sam dotle, a posle videćemo“, ostao je dosledan sebi Mihajlović.

Nije nezadovoljan: Siniša Mihajlović
 

Srbija je po ko zna koji put imala protivnika u šaci, ali opet nije imala sreću da realizuje veliki broj šansi. Mnogi se s pravom pitaju dokle će to trajati, a selektor Orlova Siniša Mihajlovića ima odgovor.
"Dok ne steknemo iskustvo, odnosno dok mladi ne sazru. To je tako u sportu. Nije nam prvi, a verovatno nije ni poslednji put da igramo dobro, a ne pobedimo. Nemam ništa negativno da kažem momcima, jer su pokazali da u njih može da se veruje. Igrali su protiv osme reprezentacije sveta, ali se ta razlika na terenu nije primetila, jer nam Hrvati ni pre ni posle gola nisu stvorili šansu. Fudbal je takav, lepo je samo kad se pobeđuje“, rekao je Mihajlović.

Selektor Srbije nije želeo da komentariše suđenje, a na pitanje o Matiću kao povatniku u tim i njegovom učinku nije dao konkretan odgovor.
"Kada se odigra ovako, onda sam sa svima zadovoljan. Neko je pokazao više, neko manje, ali je najvažnije da smo delovali kao ekipa i u dobrim i u lošim trenucima. Primili smo gol posle sitne greške, i smogli snage da se vratimo u igru, ali smo u završnici praktično igrali sa još jednim igračem manje. Sulejmani nije mogao da nam pomogne zbog povrede. Ništa ne mogu da im prebacim, ispunili su sve što sama tražio i sve će to doći na svoje“.

Možda će se Srbiji sve vratiti u narednim kvalifikacijama...
"Ne znam baš da li će se vratiti, ali je svima nama čista savest i svakog možemo da pogledamo u oči. Možda sad plaćamo cehove nečega što je bilo pre ovoga, a možda će neko posle ovoga da pokupi plodove. Ja sam samo siguran da sam na pravom putu i da vreme radi za ovu reprezentaciju“.

Mihajlović je dodao da je Štimac imao lakši zadatak.
"On je došao na kormilo reprezenatcije koja dugo igra zajedno i nastavio je da pravi rezultate, a ni to nije lako. Nadam se i želim Hrvatskoj da bude uspešna u baražu i da se plasira u Brazil“.

Potom je pohvalio navijače na podršci.
"Zahvalan sam publici, navijali su kako treba. Možemo svakoga da pogledamo u oči, jer smo delovali kao ekipa i nismo gubili glavu.

Za kraj je ostavljeno pitanje da li je bliži ostanku ili odlasku.
"To me ne zanima, ugovor mi ističe u decembru, tu sam dotle, a posle videćemo“, ostao je dosledan sebi Mihajlović.

POVEZANE VESTI

Subota 07.09.2013. 12:44
IDI BRE I POVEDI KARADZICA!!!LIJPA VAM KUCA I DALJE VAS BILO.VI ZNATE SAMO NOVAC DA UZMETE A ZA TAJ NOVAC NISTA NE RADITE SEM STO SE SEPURITE SRAM VAS BILO!!!
Subota 07.09.2013. 14:04
Videli smo juce da im to zelis
Subota 07.09.2013. 15:25
Ovaj interviju je za malu decu, koje gluposti: nismo imali srece, premlada ekipa, nemamo iskustva, placamo cehove od pre, Stimac imao lakse,Hrvati iskusniji itd...itd...i na kraju ce videti da li ostaje ili ne. U ovo ludo vreme je sve moguce u Srbiji ali ja znam da bi u svakoj zapadnoj zemlji davno izleteo na osnovu svog rada, ucinka.rezultata i procene. Duznost svakog nacionalnog trenera je da naoravi najbolju ekipu i rezultat,nek usporedi prosek godina sa drugim uspesnim "repkama" nije to velika razlika samo nacin uvodjena mladjih u sastav,rad i trud donosi srecu kao i zdrava mesavina mladih i starijih igraca, on za sve ovo vreme nije uspeo da izvede isti tim na teren znaci NEUME molba idi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online