Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 12.08.2013.
17:25
mozzartsport.com A

Bura u Partizanu: Jovičić otišao zbog prodaje Mitrovića!

Na burnoj sednici Upravnog odbora, potpredsednik crno-belih podneo ostavku zbog neslaganja sa predsednikom Đurićem, odobren transfer Mitrovića u Anderleht, realizacija posle revanša sa Tunom.

Prošlo vreme sloge: Ružić, Đurić, Jovičić i Rašović
 

Mile Jovičić podneo je ostavku na funkciju potpredsednika Partizana! Jedan od najuticajnijih rukovodilaca crno-belih rešio je da napusti Humsku 1, zbog odluke čelnika tog kluba da odobre transfer Aleksandra Mitrovića u Anderleht.
Jovičić se nije složio sa idejom da mladi centarfor ovog leta napusti crno-bele i to je saopštio saradnicima i predsedniku Draganu Đuriću još pre početka burne sednice Upravnog odobra, na kojoj se raspravljalo o pomenutom transferu.


Posle troipočasovnog sastanka fudbalske vlade na stadionu Partizana, na kojoj je nastao razdor po pitanju sprovođenja klupske politike, vrhuška srpskog šampiona je glasanjem odlučila da proda Mitrovića Belgijancima, posle čega se Jovičić povukao sa rukovodeće pozicije.
Upravi odbor Partizana počeo je tačno u podne i bile su planirane dve tačke dnevnog reda. Najpre se raspravljalo o odlasku Aleksandra Mitrovića u Anderleht. Predsednik Dragan Đurić zalagao se se transfer srpskog reprezentativca na stadion Konstant van den Štok odmah realizuje, što je većina članova Upravnog odbora i prihvatila. Protiv ovakvog predloga bili su sportski direktor Albert Nađ, Duško Jovanović, Novak Medić i Mile Jovičić.


Prema nezvaničnim informacija, Medić i Jovičić su čak zahtevali da Dragana Đurića napusti predsedničku funkciju, ovaj je to odbio, pa se prešlo na glasanje, kojim je odobren transfer Aleksandra Mitrovića u Anderleht, iako su na stolu, navodno, bile ponude italijanskog Udinezea (pet i po miliona evra) i jednog holandskog kluba (pet miliona evra, uz opciju da igrač ostane u Partizanu do decembra).


Crno-beli su prihvatili ponudu Anderlehta, na ime obeštećenja će dobiti četiri i po miliona evra u naredne dve godine, a Mitrović će ostati do kraja avgusta u Humskoj 1, što znači da će šefu struke Vuku Rašoviću biti na raspolaganju za prvenstvene mečeve sa Radničkim iz Niša i imenjakom iz Kragujevca, kao i duele sa Tunom u plej-ofu za Ligu Evrope. Na zvaničnom sajtu Partizana objavljeno je da će se transfer realizovati 30. avgusta, „poštujući izričitu želju igrača i njegove porodice“.


O drugoj tački dnevnog reda, stavljanju pod hipoteku Sportskog centra „Zemunelo“, nije se ni raspravljalo, upravo zbog velikih neslaganja u rukovodstvu Partizana povodom statusa Aleksandra Mitrovića.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.08.2013. 20:49
Ako zafali jos para za decu ovih saradnika raznih sluzbi neka traze od drzave, dobice sigurno dobra je krava muzara ova Srbija.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online