Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 07.05.2013.
12:26
Vestionline, Novosti.rs A

Miha: Matić neće igrati ni da se zove Mesi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da vezni igrač Benfike Nemanja Matić neće igrati za nacionalni tim ni da se zove Leo Mesi.

Ni Matić mu ne može pomoći - Siniša Mihajlović

Matić je jedan od najboljih igrača Benfike ove sezone, a traže ga brojni evropski klubovi koji su za njegov transfer spremni da plate i više desetina miliona evra.

"On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić", rekao je Mihajlović.

Selektor Srbije je istakao da pruža punu podršku predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.

"Ja ću uvek biti za Toleta. I zbog međusobnog poštovanja, zbog odnosa koji imamo. Mada nisam potpisao ugovor s njim nego sa FSS, do kraja života ću biti za Karadžića", naveo je Mihajlović, a potom je prokomentarisao i zahtev Crvene zvezde da se prvi čovek srpske kuće fudbala smeni što pre.

"Ako su toliko uporni, neka ga smene više. Mislim da bi prvo trebalo da gledaju svoje dvorište, da reše svoje probleme, pa onda da gledaju druge. FSS za razliku od Crvene zvezde nema nijedan dug, štaviše pozajmljuje novac drugima. Zato neka oni pokušaju da poprave stanje u svom klubu, neka se bave crveno-belima".

Selektor Srbije se osvrnuo na borbu za titulu u domaćem šampionatu između "večitih rivala" i sjajan niz pobeda crveno-belih kojim su se vratili u igru.

"Ako ostanu dva boda razlike do derbija, on će rešavati pitanje prvaka. Zvezda je u psihološkoj prednosti zato što je stigla veliku razliku, ima bolje rezultate u poslednje vreme, ali nisam siguran i da je u boljoj formi. I pored pobeda nije pružila neke spektakularne partije", dodao je selektor Srbije i najavio dolazak na "derbi".

POVEZANE VESTI

Utorak 07.05.2013. 14:26
Fala bogu, neces ni ti dugo kao i Karadzic, obadva ste napravili ogromnu stetu na pozicijama koje niste u stanju da obavljate. Tako bolesno tvrdoglav covek nemoze funkcionisati kao selektor, za mene a verovatno i vecinu, na osnovu dosadasnji komentara bi trebao da das ostavku, da spasimo sto je jos moguce ! ODLAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utorak 07.05.2013. 19:16
Iskreno receno sam bio uz Mihajlovica kad je izabran za selektora, ali ima i on neke svoje bisere i tumacenja da se bas moram pitati dali je on bas pravi Izbor, ali,.....koga vise staviti kao trenera, mozda jos onaj Jovanovic sa Kipra da bih mogao mozda nesto napraviti od Reprezentacije , inace nevidim ni na duze staze nekoga ko bih mogao da vodi te nase jadnike...necemo mi dugo vidjeti ni SP a ni EP
Četvrtak 09.05.2013. 13:01
Kada su u pitanju ova dvojica loptasa,mislim Matic i Ljajic,selektor je sasvim u pravu,jedan nece da peva himnu,a potpisao ugovor da hoce(ali kobajagi taj ugovornije sasvim procitao),drugi je rekao da nece da igra za Srbiju i gde je onda tu problem?Miha je u pravu,valjda i u timu treba da vlada neki red,zato od mene velika podrska,a vase kritike su potpunovan prava.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online