Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 25.04.2013.
11:43
Vestionline, Beta A

Murinjo: Borusija je zaslužila pobedu

Trener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da je Borusija Dortmund zasluženo pobedila (4:1) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali da veruje da bi, ako odigra na najvišem nivou, njegov tim mogao da se plasira u finale.

Žoze Murinjo i Jigen Klop u prijateljskom zagrljaju

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na svom terenu Real Madrid sa 4:1. Sva četiri gola za domaće postigao je Robert Levandovski, dok je jedini pogodak za španski klub postigao Kristijano Ronaldo.

"Mislim da su bili mnogo bolji. U svakom duelu su bili jači, fizički i psihički agresivniji i zaslužili su pobedu", rekao je Murinjo, preneli su danas mediji.

Portuglaski trener rekao je da je Levandovski odigrao odličnu utakmicu, ali da su mu igrači Reala u tome mnogo pomogli. On je istakao da je sa ekipom detaljno pripremio utakmicu, ali da mnogi od njegovih igrača nisu prikazali dobru igru.

"Svaku utakmicu pripremamo do najsitnijeg detalja, a posebno smo to uradili za polufinale. Na sve smo bili spremni, ali mnogi od naših igracča nisu imali svoj dan, a upravo u utakmicama u završnici takmičenja, posebno Lige šampiona, ne smete da grešite", rekao je on.

Murinjo, ipak, veruje da njegova ekipa može da se plasira u finale Lige šampiona.

"Možemo da prođemo, naravno da je veoma teško, ali u fudbalu je sve moguće. To može da se dogodi u ludoj noći kada svaki igrač nastupi na najvišem nivou, kada se stvaraju šanse i efikasnost je velika - naravno da možemo da prođemo", rekao je Murinjo.

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop smatra da je njegov tim odigrao neverovatan meč protiv Real Madrida.
 

"Prvih 25 minuta smo bili sjajni, a onda smo izubili igru. Rekao sam momcima na pauzi da možda misle da je sudija pogrešio zbog eventualnog penala nad Rojsom, ali da smo mi u prošloj utakmici protiv Malage imali pogrešnu odluku u svoju korist", rekao je Klop.

Borusija je dominirala veći deo meča, ali je nakon svoje greške, tačnije Matsa Humelsa, dozvolila Realu da izjednači u finišu prvog poluvremena.
 

"Neverovatno sjajna utakmica mog tima. Veoma je teško igrati protiv Real Madrida jer su oni veoma snažni i brzi, briljantni su iz kontra-napada", rekao je Klop.

Revanš meč između Borusije i Reala igra se u Madridu narednog utorka.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.04.2013. 19:25
nisam ocekivao ovakav rezultat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online