Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.04.2013.
18:17
Vestionline, Beta A

Đurić i Tumbaković: Odnosi u klubu nikad bolji!

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je danas da odnosi u tom fudbalskom klubu nikad nisu bili bolji i negirao da je uprava u sukobu sa sportskim direktorom Ljubišom Tumbakovićem.

"Porodični odnosi" u Partizanu - Dragan Đurić i Ljubiša Tumbaković

Đurić je na konferenciji za novinare rekao da se pojavio kako bi objasnio stanje u klubu i kritikovao je pojedine novinare zbog pisanja prethodnih dana.

"Ne mogu da verujem šta se sve piše. Kod nas je sve moguće da se napišu neke stvari, a da se za to ne odgovara. Neke stvari su prešle sve granice. Odnosi klubu su nikad bolji i poželeo bih svima vama da u vašoj porodici i na poslu imate takav odnos", rekao je Đurić i apelovao na novinare da kada pišu o Partizanu pišu istinu.

"Kažem da pišete istinu i kad je rezultat dobar i kad je rezultat loš. Samo to tražim", dodao je predsednik Partizana.

Prvi čovek 'crno-belih' rekao da je u poslednja dva meseca proveo više u klubu nego za prethodnih pet godina koliko je na funkciji predsednika. Osvrćući se na prednost Partizana od četiri boda nad Crvenom zvezdom, Đurić je rekao da veruje da će njegova ekipa odbraniti titulu.

"Partizan je imao veliku prednost, ali u fudbalu nikad ništa nije sigurno. I četiri boda razlike su velika. Mi ćemo učiniti sve i ne sumnjam da ćemo osvojiti titulu. Kriza je prošlost. Imamo dobar tim koji zaslužuje daleko veću razliku na tabeli, ali ima još do kraja prvenstva", rekao je Đurić.

Sportski direktor Ljubiša Tumbaković usaglasio se sa predsednikom kluba rekavši da je atmosfera "dobra i porodična" i da je praćena fantastičnom komunikacijom.

"Ništa se nije dogodilo, to je redovni radni sastanak sekretarijata na kojem smo želeli da napravimo pripremu za utakmicu sa Radom, ali i da razgovaramo o medijskim nastupima u predstojećim danima. Morao sam ranije da izađem i to je sve. Imamo fantastičnu komuniukaciju, a atmosfera je dobra i porodična", rekao je Tumbaković novinarima.

Sportski direktor je demantovao i pisanje medija da je uprava nezadovoljna radom trenera, zato što je Partizan na polusezoni imao 11 bodova prednosti, a ona je sada pala samo na četiri.

"Uprava i sportski sektor imaju puno poverenje u kvalitet trenera, a taj kvalitet se najbolje pokazuje kada je ekipa u krizi... Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo i šanse koju smo imali... Prokockali smo bodovnu prednost, ali to moramo da ispravimo u predstojećim utakmicama, a prva je već sutra, na koju smo svi maksimalno koncentrisani", rekao je Tumbaković.

Iz Crvene zvezde su prethodnih desetak dana dolazile informacije da Partizan premira rivale crveno-belih i da je BSK klub pod patronatom 'crno-belih što je uprava Partizana demantovala.

Tumbaković je kazao da su odnosi sa "večitim" rivalom dobri što se njega tiče.

"Odnosi su dobri, što se mene tiče. Davno sam rekao da mi je velika želja da se Zvezda vrati na mesto koje im pripada. Što su oni jači, to ćemo mi biti jači", zaključio je sportski direktor kluba iz Humske.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online