Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 18.04.2013.
12:40
Kurirsport A

Tumbaković se posvađao s upravom, ali ostaje!

Sportski direktor fudbalera Partizana Ljubiša Tumbaković sukobio se sa članovima uprave, koji su ocenili da struka loše radi posao i poručio da će napustiti Humsku.

Trzavice u Humskoj 1 - Ljubiša Tumbaković

Ipak, tokom večeri i Tumbaković je, posredstvom portparola Partizana Dragana Velanca, poručio da ostaje na funkciji i da nastavlja da radi posao sportskog direktora.

"Ljubiša Tumbaković nije podneo ostavku i sutra ujutru će biti u kancelariji. Vraća se na posao", preneo je stav kluba portparol Dragan Velenac.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama Monda, članovi uprave kluba prilično žustro i kritički su se osvrnuli na rad sportske struke kluba, a sportski direktor Ljubiša Tumbaković je u sredu ljutito napustio sastanak sa užim rukovodstvom kluba i poručio da se više ne vraća!

Tumbaković je, navodno ljut zbog procene uprave da je struka slabo odradila prelazni rok, ali se i loše ponela prema povređenom Lazaru Markoviću, koji je izjavio da ga tokom boravka na lečenju u Engleskoj niko iz Partizana nije kontaktirao.

Tumbakoviću i treneru Vermezoviću se zamera što je ekipa izgubila sedam od 11 bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, što je Eliomar Silva sve dalje od prvog tima, dok je forma Predraga Luke u ozbiljnom padu. Ljudima u klubu nije jasno zbog čega u startnih 11 nema mesta za standardnog reprezentativca Crne Gore, levog beka Vladimira Volkova.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor, rekao je u izjavi za Kurir da na sastanku sa Tumbakovićem nije bilo sukoba.

"Nema govora o sukobu. Sastanak Tumbakovića i uprave, bio je redovan i protekao u normalnom tonu", rekao je Grubor.

Tumbaković: Nismo zaboravili Lazara Markovića

 

Izjava Lazara Markovića da ga niko iz Partizana nije zvao sve vreme njegovog boravka na lečenju u Engleskoj ne odgovara istini. Tako barem tvrde u Humskoj, tačnije sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković.

 

Prema njegovim rečima, on je lično održavao kontakt s Markovićem, dok je medicinski tim srpskog šampiona bio u svakodnevnoj vezi s lekarima iz Votforda i raspitivao se o zdravstvenom stanju reprezentativca.


"Sve što je Lazar rekao je preemotivno, a cela ova situacija dobija dimenziju koja nam najmanje treba. Nas dvojica smo se videli juče i obavili najnormalniji razgovor i kažem vam da sve to nije baš onako kako je predstavljeno", kaže Tumbaković za Kurir i pojašnjava da je nekoliko puta zvao mladog fudbalera, ali priznaje da nije održavao svakodnevni kontakt s njim.


"Kontakt s Markovićem sam održavao ja, mada priznajem, ne baš svakog dana. Naša zdravstvena služba bila je na svakodnevnoj vezi s lekarima iz Engleske, tako da smo u svakom trenutku znali kakvo je njegovo zdravstveno stanje" kaže Tumba.

 

Sportski direktor crno-belih nije mogao da precizira kada će Marković zaigrati.


"Markec je u normalnom trenažnom procesu i videćemo kada će početi s igranjem. Možda to bude već za vikend protiv Rada, a možda i od sledeće nedelje. To će odlučiti trener Vladimir Vermezović jer od njegove procene zavisi kada će i koliko iskoristiti Lazarove kvalitete".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.04.2013. 13:56
Koliko li je samo sve bilo lakse i lepse dok je nas Stanoje bio na celu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online