Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.04.2013.
20:12 >> 22:19h
Vestionline, Sportske.net A

Milijaš het-trikom srušio Spartak

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu Saprtak iz Subotice sa 4:1 u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Slavlje na "Marakani"

Crvena zvezda nastavlja trku za titulu sa Partizanom, a forma crveno-belih je i dalje u usponu, što potvrđuje i večerašnji trijumf nad Spartakom na Marakani od 4:1.

Zvezda je tako upisala četvrtu pobedu u isto toliko mečeva pod vođstvom trenera Rikarda Sa Pintua, pa je zaostatak za Partizanom koji je slavio na gostovanju Javoru u Ivanjici 0:1, ostao i dalje četiri boda.

U pobedi nad Spartakom istakao se kapiten Nenad Milijaš koji je postigao het-trik.

Pred 20.000 gledalaca na Marakani, Crvena zvezda je povela već u 20. minutu kada je odličnu akciju Vešovića i njegov centaršut iskoristio Milijaš, koji je u stilu centarfora, glavom poslao loptu u Aleksićevu mrežu za 1:0.

Međutim, vođstvo Zvezde nije dugo trajalo. Spartak je igrao hrabro, otvoreno u tim trenucima i posle jedne odlične akcije Novakovića i centaršuta sa desne strane, Nemanja Čović je iz neposredne blizine sproveo loptu u mrežu nesigurnog Bajkovića - 1:1.

Izjednačenje nije uzdrmalo Sa Pintueovu ekipu, a već u 34. minutu Zvezda ponovo dolazi u vođstvo. Vidaka Bratića je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru gostiju, a siguran sa bele tačke bio je Milijaš, koji šalje loptu pod prečku za 2:1.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a u nastavku Zvezda je bila znatno konkretnija. U 50. minutu Kasalica je bio u prilici, da bi četiri minuta kasnije Lazović realizovao odličnu kontru, kada je umakao odbrani gostiju i poslao loptu u mrežu za 3:1.

Pre toga, jedna sporna situacija i u Zvezdinom kaznenom prostoru, kada je Spajića pogodila lopta u ruku, ali se sudija nije oglasio.

Sve dileme oko pobednika rešene su u 58. minutu - 4:1 za Zvezdu, het-trik Milijaša!

Ponovo odlična akcija crveno-belih, prodor po desnoj strani, a na kraju asistencija Daude za Milijaša, koji sa dva metra šalje loptu u gol gostiju.

U preostalom periodu igre, crveno-beli rutinski održavaju ubedljivo vođstvo, a u samom finišu, Dauda u dva navrata nije iskoristio prilike da nastavi seriju.

Fudbaleri Vojvodine i Slobode remizirali su večeras u Novom Sadu 2:2 u poslednjoj utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Golove za Vojvodinu postigli su Alivodić u 10, Pilipović u 31, a za ekipu Slobode Vranješ u 66 i Vasilić u 52 minutu igre.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online