Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.04.2013.
16:16
Vestionline, Beta A

Sa Pintu: Ne želim opuštanje i euforiju

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je danas da ne želi da se njegovi fudbaleri opuste zbog toga što su za tri kola smanjili zaostatak za vodećim Partizanom sa 11 na samo četiri boda.

"Moramo biti strpljivi" - Rikardo Sa Pintu

"Ne obećavam ništa sem vrednog rada. Ne želim da se imalo opustimo i da se u okruženju stvori euforična atmosfera. Moramo sve vreme da budemo racionalni i ozbiljni. Srećan sam kada dođe dobar rezultat i važno je gledati svaku sledeću utakmicu", rekao je Sa Pintu novinarima u Beogradu.

Zvezda će u 23. kolu Super lige dočekati subotički Spartak na Marakani.

"Spartak ima iskusan tim i moramo ozbiljno da ih poštujemo, jer u suprotnom može da bude opasno. Ako nastavimo onako kao što smo do sada, mogu biti spokojan da ćemo odigrati odlično, boriti se za svaki metar terena i svaku loptu", kazao je Sa Pintu.

Crveno-beli su prvom delu sezone izgubili od Spartaka u Subotici sa 3:0, a trener je istakao da je upoznao vrline i mane protivnika.

"Želimo da dokažemo da je to u Subotici bio loš dan. Protivnici će pokušati da postave defanzivni blok i urade nešto iz kontra napada. Agresivni su, dobro trče svih 90 minuta, ali se nadam da ćemo da nastavimo kao i do sada, sa pobedama", kazao je šef struke Zvezde.

Sa Pintu protiv Spartaka neće moći da računa na povređene Stevana Reljića, Milana Jovanovića i Aleksandra Pantića, a neće igrati ni Luka Milunović zbog žutih kartona, dok će se u ekipu vratiti Luka Milivojević, kome je operisan nos i ako bude igrao protiv Spartaka, nosiće zaštitnu masku na licu.

Trener Zvezde je rekao da u prvom planu treba da bude to što je njegova ekipa pobedila u prethodne tri utakmice, a i ne igra kakva je pružena.

"Sada ne možemo da očekujemo mnogo više, jer smo u procesu stvaranja tima i još usvajamo ideje. Važno je strpljene i moramo da budemo pametni u svakoj utakmici. Ekipa radi i najbolje što može i ja sam zadovoljan. Pokazano je mnogo toga, triput smo pobedili i to treba da bude u prvom planu", rekao je Sa Pintu.

Desni bek Crvene zvezde Marko Vešović rekao je da očekuje da se njegova ekipa na pravi način revanšira Spartaku za poraz u prvom delu sezone.

"Čeka nas teška utakmica i neugodan protivnik. Znamo njihove prednosti i mane i to želimo da iskoristimo i nastavimo niz pobeda. Maksimalno smo spremni, znači što prethodne tri utakmice nismo primili gol, delujemo dosta dobro i uigrani smo u odbrani. Kako utakmica prolazi bićemo još bolji i važno je da nastavimo da ne primamo golove, pošto ćemo ih sigurno davati i uvek idemo na gol više", rekao je Vešović.

Utakmica između Zvezde i Spartaka igraće se sutra u 18 sati na Marakani.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online