Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 24.03.2013.
17:25
Beta A

Tošić: Želimo da se iskupimo za poraz od Hrvatske

Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je danas da su igrači još pod jakim utiskom zbog poraza od Hrvatske, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine i da će u predstojećem duelu sa Škotskom pokušati da se iskupe.


Prevelik šok za sve nas u reprezentaciji - Zoran Tošić

"Slažem se da nismo smeli da dozvolimo da izgubimo na onakav način u Zagrebu. Pričali smo o toj utakmici i pričaćemo dugo, bez obzira što moramo da mislimo o Škotskoj. Pogodio nas je razvoj događaja na terenu, jer takve utakmice odlučuju najsitniji detalji", rekao je Tošić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi, navodi se na sajtu FSS.

Reprezentacija Srbije izgubila je u petak od Hrvatske u Zagrebu sa 0:2 i izgubila šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, pošto ima samo četiri boda iz pet utakmica.

"Trebalo je da držimo 0:0 što duže. U drugom delu smo preuzeli igru, jer su se oni povukli. To je zaista preveliki šok za sve nas u reprezentaciji, ne prođe sekund da neko ne priča o tom porazu, milion pitanja, milion odgovora. Treba pružiti priliku mladim momcima, treba da ostanemo zajedno i gledamo napred", rekao je on.

"Pružio sam maksimum u tom trenutku, kao i svaki drugi igrač i na tom planu nikome ne može ništa da se prigovori", dodao je vezista CSKA iz Moskve.

Srbija će u utorak, od 20.30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu igrati protiv Škotske, utakmicu šestog kola kvalifikacione Grupe A.

"Ne znam kakvu atmosferu možemo da očekujemo u Novom Sadu. Nadam se samo da će na stadion doći onaj ko želi da nam pruži podršku. Želimo da se probudimo, iskupimo i obradujemo sebe i navijače. Teško je govoriti o budućnosti, jer uprkos stanju na tabeli, mi moramo da se ponašamo kao da smo još u igri", rekao je Tošić.

U tim Siniše Mihajlovića se protiv Škotske vraća Milan Biševac, koji nije igrao u Zagrebu zbog parnih žutih kartona.

"Menjao bih sve utakmice da sam mogao da igram u Zagrebu. Tri puta sam igrao protiv Hrvatske i sve tri smo pobedili. Bila je važna utakmica, meč godine, želeli smo uspeh. Moramo da pobedimo Škotsku i bar malo popravimo utisak. Moramo da ostanemo jedinstveni i istrajemo u procesu podmlađivanja reprezentacije. Za to je potrebno vreme i donekle razumem što nema strpljenja za loše rezultate", rekao je Biševac.

"Svaka utakmica i svaka nova pobeda biće korak napred. Ne smemo da zaustavimo nešto što ima kvalitet. Preostalih pet utakmica u kvalifikacijama moraju da se iskoriste na pravi način", dodao je fudbaler Liona.

Fudbaler Genčlerbirligija Radosav Petrović rekao je da igrači imaju obavezu prema reprezentaciji i da moraju da se izdignu iz teške situacije.

"Dugo smo se pripremali za meč u Zagrebu i teško nam je pao poraz od Hrvatske. Sada imamo obavezu prema sebi i reprezentaciji, dresu koji nosimo, da se izdignemo iz teške situacije i reakciju pokažemo pobedom u Novom Sadu", rekao je on.

"Moramo da budemo jači od teškoća. Bilo koji rival da nam dolazi u ovom trenutku, pa i selekcija Škotske, koja takođe ne blista u kvalifikacijama, imaće naš maksimalan respekt", dodao je Petrović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.03.2013. 18:31
Е моји јадови, треба стварно бити лицемеран до краја па изаћи пред новинаре и причати о неком вашем "фудбалу". Стиди се стоко српска!
Nedelja 24.03.2013. 19:00
Ko od vas traži da se izkupite za poraz od hrvatske??Viste svoje prilike propustili protiv Belgije i Makedonije ovo je sad bespotrebna priča.Jedina će biti sreča ako se sad bude gradila nova reprenzetacija na miru bez puno prohtijeva do sljedeči kvalifikacija a tada od vas se traži vrh i ni centimetar niže.
Nedelja 24.03.2013. 19:36
Смешни су .Они да победе ха,ха па можда неки локални клуб!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online