Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.03.2013.
12:08
Vestionline, Beta A

JSL: Partizan dočekuje OFK, Zvezda u Nišu

Fudbaleri vodećeg Partizana dočekaće u nedelju ekipu OFK Beograda u 19. kolu Super lige Srbije, dok će drugoplasirana Crvena zvezda gostovati Radničkom u Nišu. Meč Vojvodine i Donjeg Srema biće odložen zbog zaleđenog stadiona, a meč u Novom Pazaru takođe je pod znakom pitanja zbog potopljenog terena.

Utakmica između Partizana i OFK-a igraće se u nedelju od 18 sati, dok će se meč u Nišu igrati istog dana od 13 časova.

OFK je posle odličnog finiša jesenjeg dela sezone loše počeo nastavak prvenstva, u kojem je zabeležio dva ubedljiva poraza i remi, a izgubio je i od Vojvodine u polufinalu Kupa u sredu (1:0). Branilac trofeja Partizan je, za razliku od narednog rivala, odlično počeo prolećni deo sezone i dobio sve tri utakmice.

Niški Radnički će veoma motivisan dočekati beogradske crveno-bele, pošto je posle početnog remija zabeležio dve minimalne pobede, koje će klubu sa "Čaira" mnogo značiti u borbi za opstanak. Zvezda je u pretprošlom kolu odigrala nerešeno sa Radom, pa joj je pobeda neophodna kako bi ostala u trci s Partizanom za šampionsku titulu.

Trećeplasirana Vojvodina trebala bi da dočeka u nedelju od 17 sati Donji Srem, ali se ovaj duel neće igrati predstojećeg vikenda zbog zaleđenog terena na stadionu u Novom Sadu, a očekuje se da još neki mečevi budu odloženi iz sličnih razloga.

"Utakmica između Vojvodine i Donjeg Srema predstavlja veliki problem, jer je teren na stadionu 'Karađorđe' zaledđen, a na tom stadionu će i reprezentacija Srbije uskoro dočekati Škotsku u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo", rekao je agenciji Beta komesar za takmičenje Super lige Branislav Delić.

Sloboda na svom terenu u Užicu od 14,30 igra protiv Jagodine, a u nedelju u isto vreme Javor u Ivanjici dočekuje BSK iz Borče.

Javor je u odličnoj formi od početka prolećnog dela sezone, ali i pored toga osvojio je samo četiri boda, međutim ostvario je važnu pobedu na svom terenu protiv Jagodine u prvoj utakmici polufinala Kupa.

BSK je, s druge strane, u lošoj formi, pošto je klub iz Borče došao do samo jednog boda u poslednje tri utakmice, i to protiv Vojvodine u prošlom kolu kada su Novosađani tek u poslednjim sekundama utakmice izjednačili na 3:3.

Sve ostale utakmice igraće se u subotu od 14.30, a Novi Pazar će kod kuće igrati sa poslednjeplasiranim Smederevom meč koji će za obe ekipe biti važan u borbi za opstanak. Međutim, i ovaj meč je pod znakom pitanja, jer je teren u Novom Pazaru natopljen vodom, pa je moguće odlaganje za utorak.

Radnički 1923 će u Kragujevcu u istom terminu igrati protiv kulskog Hajduka, dok će Rad na Banjici dočekati Spartak iz Subotice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online