Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.02.2013.
19:54
Vestionline, Beta A

Venger se svađao se s novinarima

Trener Arsenala Arsen Venger iznervirao se danas zbog priča o njegovoj budućnosti u tom fudbalskom klubu, pa se na konferenciji za medije pred meč sa Bajernom u Ligi šampiona, raspravljao sa novinarima.

"Neko pušta pogrešne informacije u meni" - Arsen Venger

Arsenalu je Liga šampiona poslednja šansa da osvoji trofej ove sezone, i tako prekine crnu seriju koja traje od 2005. godine. "Tobdžije" su u subotu ispale iz FA Kupa od drugoligaša Blekburna.

Venger se na konferenciji za novinare pred meč Lige šampiona iznervirao zbog čestih pitanja o navodima da trenutno pregovara o novom ugovoru.

"To je pogrešna informacija, a ja radim u Engleskoj 16 godina i mislim da zaslužujem više poštovanja, a ne da se puštaju lažne informacije koje imaju samo jedan cilj - da naude", rekao je Venger.

Francuski trener se potom okrenuo ka jednom novinaru i upitao ga: "Zašto gledate u mene?"

"Zato što je ovo vaša konferencija za novinare", odbrusio je novinar potom.

"Mislim da ste vi pustili ovu informaciju u javnost", besno je rekao Venger.

Menadžer Arsenala pod udarom je kritika, a neki navijači londonskog kluba traže da napusti tim na čijem čelu je od 1996. godine.

"Nije važno ono šta se priča, već ono šta se dešava na terenu. Živimo u demokratiji stručnjaka i mišljenja, ali moramo da živimo s tim i da se borimo sa tim i pokažemo da imamo mentalnu snagu da izađemo na kraj sa bilo kakvim mišljenjem. Ima mnogo stručnjaka koji nisu baš uvek u pravu", dodao je Francuz.

Arsenal je trenutno peti u Premijer ligi, sa 21 bodom zaostatka za Mančester Junajtedom i četiri manje od četvrtog mesta, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Jedini način da se Arsenal 16. put uzastopno plasira u elitno evropsko klupsko takmičenje je da prvi put osvoji Ligu šampiona.

Prva prepreka na tom putu je dvomeč sa Bajernom iz Minhena u osmini finala LŠ. Nemački klub je prošlogodišnji finalista, a trenutno u prvenstvu ima 15 bodova prednosti u odnosu na rivale.

"Važno je da zaboravimo šta ljudi pričaju i koncentrišemo se na svoju snagu", rekao je Venger.

Trener Bajerna Jup Hajnkes branio je svog kolegu, uprkos ispadu.

"Morate da imate u vidu da se Arsenal takmiči sa timovima kao što su Čelsi, Mančester Junajted ili Mančester Siti. Oni su tokom godina prodavali svoje najbolje igrače, dok su drugi klubovi dovodili te svetske zvezde", rekao je Hajnkes.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online