Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.02.2010.
02:29
Vestionline A

Teri zbog skandala bez Mundijala?!

Zbog skanadala u kojem je napravio dete bivšoj nevečanoj ženi svog najboljeg prijatelja i saigrača iz kluba i reprezentacije Vejna Bridža, dosadašnji kapiten Engleske Džon Teri mogao bi da ostane bez trake, a možda i dresa "gordog albiona", jer ga većina reprezentativaca ne želi.

Utešio je - Džon Teri i Vanesa Peronsel

Nakon problema sa majkom koja je uhvaćena u krađi i ocem koji je snimljen kako prodaje kokain, fudbaler Čelsija Džon Teri (29) našao se u ljubavnoj vezi sa manekenkom Vanesom Peronsel, nevenčanom suprugom svog najboljeg prijatelja Vejna Bridža.

Britanski list "Njuz of d vorld" otkrio je da je Teri napravio dete devojci najboljeg prijatelja i bivšeg saigrača. Kapiten "plavaca" i engleske reprezentacije, koji je od 2007. u braku sa Toni Pul, platio je svojoj ljubavnici Vanesi Peronsel (33) abortus, a zatim joj je navodno poklonio i 20.000 funti "kako bi je oraspoložio", piše "Press".

Teri i Peronselova, inače francuska manekenka, počeli su da flertuju početkom prošle godine, dok je Vejn Bridž, koji je takođe standardni reprezentativac Engleske, još bio član Čelzija. Ipak, par je uplovio u intimne odnose tek pošto je Bridž u septembru, posle prelaska u Mančester siti, raskinuo sa Vanesom, sa kojom ima trogodišnjeg sina.

"Počelo je kao prijateljstvo, u januaru, ali je već u septembru postalo znatno ozbiljnije. Obično su se viđali jednom ili dva puta sedmično, kada se on vraćao sa treninga. Kad se vraćao sa nekog gostovanja sa Čelzijem, Teri bi javljao supruzi da će kasniti, pa je odlazio kod Peronselove. Bio je veoma pažljiv tokom poseta. Na primer, kada se parkirao u dvorištu, svoj "bentli" je skrivao iza njenog "rendž rovera". Znao je i da se poigra s njenim sinom, a zatim ode kući kod supruge Toni i blizanaca Džordžija i Samer. Mislio je da je njegova tajna sigurna", rekao je izvor britanskog tabloida.

Za njihovu vezu saznalo se tek pošto je kapiten Čelzija prošle nedelje sudskim putem, na osnovu zakona o poštovanju privatnog života porodice, pokušao da spreči objavljivanje priče. Prvostepeni sud je uvažio njegov zahtev, ali je u petak viši sud preinačio tu odluku uz obrazloženje da "Teri više vodi računa o finansijskoj šteti koju će pretrpeti, nego o ugledu".


Britanski list "Dejli mejl" spekuliše da bi Teri zbog ove afere mogao da ostane bez kapitenske trake u reprezentaciji, a možda čak i da bude precrtan i sa spiska putnika na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi ove godine. Naime, izvor ovog tabloida tvrdi da će odluku o tome doneti ostali reprezentativci, koji su u ovom trenutku apsolutno uz Vejna Bridža.

"Ako Vejn Bridž ne bude želeo da igra sa Terijem u timu, a ostali igrači budu uznemireni zbog toga, neće se postaviti samo pitanje kapitenske trake, već i samog Terijevog prisustva u reprezentaciji", kaže izvor "Dejli mejla".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online