Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.07.2012.
12:42
Vesti A

Vermezović hvalio Bilića

Bivši hrvatski selektor Slaven Bilić sa pomoćnicima preuzeo rusku Lokomotivu koja će 10. jula odmeriti snage sa beogradskim crno-belima.

Prijateljski susret Vladimira Vermezovića i Slavena Bilića u Sloveniji

Partizan će 10. jula protiv Lokomotive iz Moskve imati poslednju proveru na pripremama u Sloveniji.

Moskovljani su nedelju, dok su crno-beli igrali utakmicu sa Nojštadom, doputovali na Pohorje. Dan kasnije izašli su na prvi trening, tačno u vreme kada je Vladimir Vermezović privodio kraju prepodnevne vežbe.


U ruskom timu nema nijednog Srbina, ali ima dosta poznatih lica. Od pre mesec dana trener je Slaven Bilić. Na Evropskom prvenstvu se oprostio od reprezentacije Hrvatske i odmah po završetku posvetio se poslu u Lokomotivi.

Maltene ceo stručni štab je hrvatski. Pomoćnici bivšeg selektora "kockastih" su Aljoša Asanović, Nikola Jurčević i Mladen Pralija, tu je i doktor Jurica Rakić, kondicioni trener Miljenko Rak...


Među igračima su najpoznatija lica Roman Pavljučenko, Denis Gluškov, Senijad Ibričić, Aleksandar Semedov i Slovak Jan Đurica. Vedran Ćorluka će se priključiti nešto kasnije.


Rusi su smešteni u obližnjem hotelu Habakuk, koji je stotinak metara udaljen od Partizanove Arene, ispred koje se i dogodio prvi susret nekadašnjih zemljaka.
U isto vreme je počinjao trening Partizana i Lokomotive. Svi su se okupili, usledili su srdačni pozdravi...

Vermezović je Biliću čestitao na odličnim igrama Hrvatske u Poljskoj i Ukrajini.


"Hvala, ali uvek nam to malo fali", odgovorio je sada već bivši selektor naših zapadnih komšija.


Jurčević se raspitivao o srpskoj Superligi, za koju smatra da je kvalitetnija od ostalih na prostoru bivše Jugoslavije. Takođe, zanimala ih je i reprezentacija Srbije. "Orlovi" će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. igrati protiv Hrvatske.

"Vaša odbrana je pakleno jaka, među najboljim u Evropi. U veznom redu i napred škripi", konstatovao je Bilić.

Olgin dolazak pod velom tajnosti


Ubrzo su se društvu priključila još dvojica bivših igrača Hajduka - nesuđeni partizanovac Asanović, koji se još uz jutarnju kaficu sreo sa direktorom Ljubišom Tumbakovićem i čuveni golman "majstora s mora" Pralija. Popričali su nekoliko minuta, a onda su se zajedno uputili ka obližnjim terenima. Lokomotiva radi na prvom, a Partizan na drugom od četiri terena.


Brojnoj ruskoj ekspediciji uskoro će se priključiti i vlasnica kluba Olga Smorodskaja, ali se vreme njenog dolaska čuva u tajnosti.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online