Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 02.06.2012.
15:54
Novosti.rs A

Maluda: Srbija ima dobar tim

"Srbi se nikad ne predaju, znam to jer igram sa Banetom Ivanovićem. Znam dobro i Matića i Rajkovića, sa kojima sam igrao u Čelsiju", kazao je reprezentativac Francuske, Floran Maluda.

Srbi se nikad ne predaju - Floran Maluda

"Ne mislim da je ovaj tim Srbije slab, naprotiv, mislim da je jako dobar, ali je ključ utakmice što smo odlično počeli i brzo poveli. Ipak, Srbi se nikad ne predaju, to dobro znam, jer igram sa Banetom Ivanovićem", kazao je Floran Maluda posle pobede nad "orlovima" od 2:0 i potom dodao:

"Zbog te vaše osobine nam je u drugom delu bilo mnogo teže, ali srećom smo u prvih 45 minuta uradili sve što je bilo potrebno".

Pričao je Maluda pred početak utakmice sa srpskim kapitenom Ivanovićem, koji mu je u kratkim crtama opisao da su ”orlovi” na novom početku.

"Bane mi je rekao da je ovo vaša nova reprezentacija, da imate dosta mladih igrača koji su tek počeli da nastupaju za nacionalni tim. Znam dobro i Nemanju Matića i Bobana Rajkovića, sa kojima sam igrao u Čelsiju, a drago mi je što je Ivanović postao kapiten, jer znam koliko mu to znači, koliko je ponosan na svoju zemlju".

Na pitanje da li je iznenađen što na predstojećem Evropskom prvenstvu neće biti Srbije, Maluda je interesantno formulisao odgovor.

"Imali ste tešku grupu, nije se lako plasirati na EP. Ne treba sad da pričate o prošlosti. Imate novog selektora, dosta novih igrača i treba da se fokusirate na budućnost, da razmišljate kako da stignete do Mundijala u Brazilu", poručuje Maluda.

Na dobro raspoloženje veziste Francuske pred polazak na šampionat kontinenta utiče i činjenica da je prošlog meseca sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona.

"Mnogo mi znači taj uspeh. Potpisao sam za Čelsi baš iz tog razloga. U pet sezona osvojio sam pet trofeja, ali je ovaj najvažniji. Probali smo nekoliko puta do sada, međutim, nije nam uspevalo. Zato se sad toliko radujemo i mi igrači i navijači. Najzad smo se popeli na tron", zaključio je Maluda.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 16:08
a mi samo znamo,da kritikujemo,videcete da ce miha da napravi dobar tim.
Subota 02.06.2012. 16:45
Uvek ću navijati za naše ..i kada gube i pobeđuju..Proces je napraviti dobar ti i jako je dobro da igraju sa jakima ! Šta nam znači da napune neku nižerazrednu ekipu...bolje i gubiti od najjačih na planeti i uvideti greške.. Osim toga..po završetku karijere mogu i u pevače..kako je krenulo..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online