Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.04.2012.
15:10
Vestionline, Beta A

Prosinečki: Protiv Jagodine dižemo formu

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da njegova ekipa sutra protiv Jagodine želi da se iskupi za slabiji nastup u prošlom kolu, ali i da je svestan kvaliteta protivnika u 27. kolu Super lige.

Moramo da se vratimo na pobednički kolosek - Robert Prosinečki

"Znamo da je Jagodina dobra ekipa i da su hit proleća. Imaju ambiciju da idu u Evropu, ali mi želimo da odigramo dobro posle slabog nastupa na Karaburmi i vratimo se na pobednički kolosek. Mislim da ćemo igrati mnogo bolje nego protiv OFK Beograda (1:1)", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

Zvezda sutra od 19 časova dočekuje Jagodinu koja igra odlično u ovoj polusezoni i trenutno je peta, s bodom manje od Vojvodine na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu. Crveno-beli su u prošlom kolu uspeli da izjednače na Karaburmi i izbore remi.

Prosinečki je kazao da razume igrače, ali da je takav pristup ipak nedopustiv kada se igra u Zvezdi.

"Jednostavno, dođe takva utakmica u kojoj loše stojiš i nisi motivisan, ali to je nedopustivo kada igraš za Crvenu zvezdu. Nije bilo na nivou na kome smo navikli, a to je da se ekipa bori i pokaže želju za pobedom", rekao je Prosinečki.

Hrvatski trener je kazao da je ekipi važno da odigra dobro protiv Jagodine da bi spremno dočekala derbi u sledećem kolu.

"Važno nam je da dobro odigramo protiv Jagodine, jer nam posle toga sledi Partizan. Hoćemo da pokažemo da ih nismo slučajno dobili dva puta uzastopno. Hoćemo da dobijemo sve do kraja u prvenstvu, ali naravno da nam je finale kupa prioritet", rekao je Prosinečki.

Neizvestan je sutra nastup kapitena Nikole Mikića i Nikole Petkovića zbog povreda, dok Duško Tošić sigurno neće nastupiti, takođe zbog povrede.

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da će njegovi fudbaleri pokušati da se suprotstave Crvenoj zvezdi, kao i da svi u klubu jedva čekaju taj meč.

"Pokušaćemo da se suprotstavimo Crvenoj Zvezdi. Svi, normalno, vole da igraju velike utakmice, a sutra igramo sa velikim protivnikom. Znam da će igrači dati sve od sebe, ali ne znam da li će to biti dovoljno da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina pokušava da se domogne četvrtog mesta na tabeli, koje vodi u evropska takmičenja. Defanzivac "ćurana" Josip Projić kazao je da njegov tim ima pravo da se nada.

"Daćemo sve od sebe. Probaćemo da napravimo povoljan rezultat za. U poslednjih šest utakmica nismo primili gol. Biće teško, ali se nadamo da nećemo primiti gol na Marakani. Biće teško, ali imamo pravo da se nadamo", rekao je Projić.

Utakmica Crvena zvezda - Jagodina igra se sutra od 19 časova u Beogradu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online