Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.04.2012.
10:27
Novosti A

Kleo: Mnogo bih voleo da ponovo zaigram za Partizan!

"Presrećan sam što je Stanojević u Kini. Čuli smo se čim je došao, mnogo mi je drag, a znam i da sam ja njemu. Veliki je radnik i odličan trener, uspeće", kaže napadač Gvangžua.

Nije Kleo još na prepoznatljivom nivou, na kojem je napustio Partizan i rešetao na početku "kineske" karijere, ali polako podešava nišanske sprave. Posle šestomesečne pauze zbog povrede, kada se čak pričalo da je stanje toliko ozbiljno da bi mogao da završi karijeru, Brazilac se vratio u tim Gvangžua i na devet utakmica, na dva fronta, za sada postigao četiri pogotka.

"Samo kada je povreda prošlost, sve je dobro! Nikad nisam imao toliku pauzu da nisam mogao da treniram, igram, problem je bio sa tetivom kolena koja me je "izdala" posle niza sitnijih povreda", priča Kleo.

"Vraća mi se polako samopouzdanje, posle tolikog bolovanja svaki pogodak i odigrana utakmica mi mnogo znače".

Jedan gol je Kleo postigao za Gvangžu u prvenstvu, a tri u azijskoj Ligi šampiona. Ima iskustva sa tim elitnim takmičenjima...

"Vidite po golovima da se to iskustvo sa Partizanom i te kako isplatilo - smeje se Kleo. - Verujem da ćemo u prvenstvu odbraniti titulu, ali je Liga šampiona velika želja svih. Najvrednije takmičenje u Aziji je jako važno ljudima iz kluba, ali i navijačima, stadion je uvek pun, videćemo dokle ćemo stići".

Od nedavno ponovo su u istoj zemlji Kleo i Aleksandar Stanojević. Samo što ne dele sada klupske boje, pošto je doskorašnji trener Partizana u Dalijen Aerbinu.

"Presrećan sam što je Sale tu! Čuli smo se čim je došao, pričao sam mu o fudbalu u Kini, o zemlji, da makar pokušam da mu olakšam adaptaciju. Prošlog vikenda je zabeležio prvu pobedu i odmah sam mu poslao poruku, čuli smo se. Mnogo mi je drag, a znam i da sam ja njemu, tako da držim palčeve da ovde uspe. A, siguran sam da hoće, jer je veliki radnik, odličan trener, iako Dalijen nema neku naročito jaku ekipu. Samo kad se privikne na novu sredinu, Stanojević će pokazati šta sve zna", sa ushićenjem priča Kleo.

Navijači Partizana ne zaboravljaju Brazilca. Kada se njegovo ime pomene, svi imaju istu želju - da ga ponovo vide u crno-belom dresu.

"Voleo bih, mnogo bih voleo da ponovo zaigram za Partizan. Ipak, ovde imam ugovor na još dve i po godine i ko zna šta će biti posle toga, možda crno-belima neću biti u planovima. Ali, srcem i dušom sam i dalje u Humskoj, ne morate ništa da mi pričate, znam svaku vest iz Partizana", uverava Kleo. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online