Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.01.2012.
22:27
Vestionline, smedia.rs A

Engleski mediji zumiraju Stefana Savića

Nakon što je štoper Mančester Sitija, Stefan Savić napravio penal kojim je u sinoćnjem polufinalnom duelu Karling kupa njegova poražena od Liverpula (0:1), engleska štampa je podeljena u svojim komentarima u vezi crnogorskog reprezentativca.

Dokazaću da vredim - Stefan Savić

Stefan Savić je u jučerašnjem meču uz nekoliko kiseva skrivio i jedanaesterac nad Danijelom Agerom, a Stiven Džerard ga je sa bele tačke pretvorio u gol kojim je Liverpul trijumfovao rezultatom 0:1. 

Iako su kamere preostali deo meča fiksirale mladog defanzivca kao glavnog krivca za epilog, "Mančester ivning njuz" mu je danas posvetio tekst u kojem ga brani. 

"Kada je Savić stigao na 'Etihad' prošlog jula, nije bilo kamera i hordi navijača da ga pozdrave. Svoj delirijum su čuvali za zvezde, pa su ostali u kućama, umesto da dočekaju igrača. A, onda, Siti je iznenada ostao bez Vensana Kompanija koji je suspendovan na četiri utakmice, dok je Kolo Ture u Africi na pripremama, pa je Manćini bio lišen usluga iskusnih centarhalfova. To ga nije sprečilo da ukaže šansu 21-godišnjem Saviću, koji je rođendan proslavio u nedelju", stoji u komentaru.

Savić je debitovao upravo u Karling kupu, protiv Birmingema u septembru, a igrao je i protiv Vulverhemptona i Arsenala u kasnijim rundama.

"Umesto da se osloni na najiskusnije, Manćini je to morao da učini sa nebrušenim dijamantom. Savić ima atribute da jednog dana postane odličan fudbaler, ali još nije klasa Kompanija. Ali, nije ni ruki. Spakovao je Vejna Runija na 'Vembliju', i protiv Mančester Junajteda je sačuvao mrežu u drugom poluvremenu, iako je Siti imao igrača manje 45 minuta. A, onda, odjednom, kad je pogrešio sve kamere su bile uprte u njega", zaključuje se u komentaru "Mančester ivning njuza".

"Građanima" je ovo bio drugi uzastopni poraz pred svojim navijačima, što im se dogodilo prvi put posle 2008. i 31 uzastopne utakmice u kojima nisu izgubili.

"Crveni" su stekli veliku prednost pred revanš koji se igra 25. januara na Enfildu.

Savić: Dokazaću da sam igrač za Siti

 

Fudbaler Mančester sitija Stefan Savić uveren je da će dokazati da klub nije pogrešio letos kada ga je doveo iz Partizana za šest miliona funti, prenosi "San".


Savić (21) priznaje da mu nije baš lako jer menja kapitena Vensana Kampanija, koji je suspendovan na četiri utakmice zbog isključenja na utakmici FA kupa protiv Mančester junajteda, ali da je ovo prilika da pokaže koliko vredi.

 

"Kad menjate nekoga kao što je Vini, svi očekuju mnogo od vas. On je naš kapiten, lider, ali verujem da mogu", rekao je Savić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online