Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.12.2011.
11:11
E. V. A

Zdravko Kuzmanović: Ne vredim baš toliko

"Zbunjen sam i zaprepašćen, realno, 23 miliona je velika cifra, a ja sam skroman i mlad momak", kaže vezista Štutgarta Zdravko Kuzmanović.

Zdravko Kuzmanović: Ja sam skroman i mlad momak

Bliži se zimska pauza, samim tim i januarski prelazni rok, pa mediji, domaći i svetski, uveliko najavljuju realne i nerealne transfere igrača u bogate evropske klubove, koji žele da se još više pojačaju za prolećni nastavak sezone i borbu za trofeje. U ovom trenutku je teško reći šta je od toga trač, a šta istina. Spominju se "nepristojne" ponude, milionski transferi od kojih vas zaboli glava.


Jedan od takvih najavljuju engleski mediji, koji tvrde da su čelnici Čelzija zainteresovani da u zimskom prelaznom roku angažuju 24-godišnjeg srpskog reprezentativca i vezistu Štutgarta Zdravka Kuzmanovića, za koga su spremni da izdvoje čak 23 miliona evra! To je cifra koja je zaprepastila i samog fudbalera.

"Uh, ne mogu da verujem da Čelzi nudi toliku lovu za mene. Doduše, ja sam baš kao i vi tu vest pročitao na internetu. Kontakta između klubova bar zasad nije bilo. Kada sam pročitao tu vest bio sam zbunjen, zaprepašćen... Realno, 23 miliona je velika cifra, a ja sam skroman i mlad momak, ne vredim baš toliko".


Momak rođen u Tunu, u Švajcarskoj, prethodnih dana povezivan je sa povratkom u Seriju A, gde ga žele Juventus, Lacio i Milan, ali bi Čelzi sa pomenutom cifrom sigurno rasterao sve ostale zainteresovane klubove.

"Ubeđen sam da bi me Štutgart pustio i za manje novca da pređem u drugi klub. Ponavljam, kontakta nije bilo, a meni je čast što me dovode u vezu sa velikim klubom kakav je Čelzi. Ma ne samo čast, to je san snova. Takva ponuda uglavnom stiže jednom u životu", rekao je, između ostalog, Kuzmanović za beogradske medije.


Kuzmanović, kome ugovor sa Štutgartom ističe u junu 2013. godine, dodaje i da "nigde nežuri", ali i da bi se "snašao bez problema" u Premijer ligi, iako je fizički veoma zahtevna.

"Još sa 19 godina sam igrao u Seriji A, odigrao sam više od 70 mečeva za Fiorentinu, odigrao sam veliki broj jakih mečeva i u Štutgartu. Još kada se svemu tome dodaju 43 nastupa za reprezentaciju, onda je jasno da imam potrebno iskustvo", ističe srpski reprezentativac.


Kuzmanović je poslednje dve sezone jedan od najzapaženijih igrača Štutgarta, a pre toga je i igrao za Fiorentinu i Bazel, u kome je započeo seniorsku karijeru sa nepunih 18 godina. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online