Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.10.2011.
13:38
Vestionline A

Kolarov "budio" Teveza: Ulazi u igru idiote!

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov "izvređao" je Karlosa Teveza tokom meča Lige šampiona između Bajerna i Mančester sitija, kako bi pokušao da objasni Argentincu šta će se desiti ako odbije da uđe u igru.

Karlos Tevez pokušao da napravi "puč" u redovima Mančester Sitija

Iako se Tevez posle utakmice pravdao da on nije odbio da uđe u igru već da je sve stvar nesporazuma, izgleda da činjenice nisu na strani argentinskog napadača.


Britanski "Dejli mejl" je ispitivao ceo slučaj, a ovaj list je iznajmio i profesionalne čitače sa usana da otkriju kako je tekla konverzacija na klupi između Teveza i ostalog osoblja Sitija u tom kriznom trentku.
 

Tevez je odbio da posluša instrukcije trenera Manćinija da izađe na teren, zbog čega je dobio suspenziju, a mediji su, nakon što su pregledali video-snimak klupe, shvatili šta se desilo na 'Alijanc areni'.

Naime, srpski defanzivac je rekao Argentincu da je idiot, pošto nije poslušao naređenje menadžera. Međutim, sudeći po razgovoru zvezda Sitija Kolarov je imao nameru da trgne reprezentativca Argentine, a kad mu to nije pošlo za rukom, predložio je Tevezovom sunarodniku Zabaleti da ga urazumi.

"Zašto si to uradio? Da li razumeš šta si uradio? Ti si idiot", rekao je Kolarov saigraču, a zatim se obratio njegovom zemljaku:

"Kad sam mu već rekao, šta sad da mu kažem? Probaj sada ti", kazao je Srbin Zabaleti, koji je istog momenta reagovao.

"Hajde, ulazi u igru", rekao je Zabaleta, ali je Tevez ostao ravnodušan. Potom mu je prišao jedan član stručnog štaba i pozvao ga još jednom da uđe, ali...


"Koga briga, rekao sam da neću! Neću, ostavite me na miru, rekao sam - ne"!

Nešto kasnije argentinski napadač okrenuo se ka svom zemljaku Zabaleti, pored koga je sedeo na klupi i rekao mu: "Jel vidiš na šta mislim", ali ostalo je nejasno da li je ovim Tevez mislio na očajnu igru na terenu ili nešto drugo.

Jasna poruka navijača: Tevez napolje


U Mančester Sitiju se trenutno sprovodi interna istraga o celom incidentu, a suspendovanom Karlosu Tevezu je zabranjeno da za vikend otputuje u Argentinu, kao što je ranije planirao.

 

Novi sukob Teveza i Manćinija pokušaće da iskoristi vlasnik Anžija Sulejman Kerimov, koji je već najavio da će pokušati da ga u januaru dovede u Mahačkalu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online