Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 03.09.2011.
09:50
Press A

Pantelić: Vraćamo veru u srpski fudbal

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović posle najvrednije pobede otkako je preuzeo nacionalni tim ocenio je da je naša ekipa odigrala odličan meč i sasvim zasluženo osvojila tri boda.

Pantelić: Verujem da će navijači sad biti još jače uz nas

"Kontrolisali smo igru tokom većeg dela utakmice i zasluženo smo pobedili. U prvom poluvremenu bili smo mnogo bolji, ali pošto nismo uspeli da postignemo gol u ekipu se malo uvukla nervoza, ali smo nakon postignutog pogotka ponovo preuzeli stvar u svoje ruke", izjavio je Petrović.

On nije želeo da poklanja preteranu pažnju činjenici da je Slovenija ponovila našu grešku i izgubila od Estonije na svom terenu.

"Sad je takmičenje daleko interesantnije jer se ovom pobedom Estonija ponovo uključila u igru. Ipak, mi brinemo samo o sebi i okrećemo se predstojećoj utakmici sa Farskim ostrvima", rekao je Pižon.

Strelac odlučujućeg pogotka Marko Pantelić ocenio je da će ova pobeda ubediti navijače da imaju više vere u nacionalni tim.

"Hvala svima koji su bili uz nas sve vreme, nadam se da smo ovim trijumfom koliko-toliko vratili veru u srpski fudbal. Verujem da će navijači sad biti još jače uz nas i da ćemo se na kraju svi zajedno sa razlogom radovati", istakao je Pantelić.

Što se pogotka tiče, Pantelić je istakao da je za svakog centarfora vrlo bitno da oseti gde bi trebalo da se nađe u određenom trenutku.

"Neki put zaista moraš da "imaš nos" da bi se našao u šansi. Eto, mi smo u prvom poluvremenu igrali odlično, izgradili mnoštvo šansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. A dali smo ga iz nečega što u početku nije uopšte nagoveštavalo tako nešto", rekao je Pantelić.

Najbolji igrač našeg tima u sinoćnjem meču Aleksandar Kolarov rekao je da ga ni igra protivnika ni rezultat nisu iznenadili.

"Očekivao sam upravo ovakav meč. Dobro smo odigrali, bili dominantni tokom većeg dela utakmice i pobeda je logična posledica", ocenio je Kolarov.

Zanimljivo, levi bek Mančester sitija istakao je da se više pribojavao predstojećeg meča sa Farskim ostrvima nego ovog sa Severnom Irskom.

"Iskreno, smatram da će nam protiv Farskih ostrva biti teže nego ovde. To je ekipa koja nema šta da izgubi, koja zna da se brani, a nama su bodove već upisali. Takve utakmice je najteže dobiti. Ipak, verujem da ćemo se do utorka dobro pripremiti i da ćemo osvojiti nove bodove", zaključio je Kolarov. 

Subota 03.09.2011. 12:30
Ако један гол враћа веру у фудбал , шта је са онима који дају голове сваку утакмицу !!! Тека кад то буде једна солидна серија голова , можемо причати о неком фудбалу !!! За сад је ово за мене случајност , и тако ће бити до потврде да није била случајност !!!
Subota 03.09.2011. 23:23
To Pantelic! Zivela Srbijaaaaaaaaaaaaaa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online