Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.07.2011.
10:42
Vestionline A

"Sve osim dve pobede nad Ventspilsom je neuspeh"

Povratnik u redove najtrofejnijeg srpskog kluba, Nenad Kovačević, kao i većina svojih saigrača ne zna puno o letonskoj ekipi, ali to ga ne zabrinjava previše.

Kovačević i Prosinečki

"Iskreno, gledajući inserte iz prve utakmice Letonaca i Belorusa, mislio sam da ćemo za protivnike imati Šahtjor, jer je u prvom meču iako je poražen imao mnogo šansi. Ali to je fudbal, i treba da nam predstavlja opomenu. Nikada nisam igrao u Letoniji, niti sam bio u toj baltičkoj zemlji, ali za sve postoji prvi put. U žrebu mi je bilo svejedno koga ćemo izvući, jer mislim da koga god da smo izvukli, bili bismo favoriti", kaže iskusni zadnji vezni igrač.

Borac, kakvim malo koji klub može da se podiči, ne želi ni da razmišlja o drugom ishodu u dvomeču kvalifikacija, osim o dve pobede.

"Nema alibija, iskreno, razlog za oprez vidim jedino u podatku da je Ventspils u punoj takmičarskoj formi, dok me dalek put ne zabrinjava. Stižemo tamo dva dana ranije, što je sasvim dovoljno vremena da se osvežimo i pružimo maksimum. Za mene lično, a siguran sam da tako svi u klubu misle, svaki ishod osim pobeda i tamo i na Marakani je neuspeh".

Prošlo je pet godina otkada je Kovačević poslednji put igrao pred Delijama.

"Trudiću se da na terenu opravdam pohvale i konstatacije da sam veliko pojačanje i da svojim iskustvom i primerom treba da budem jedan od nosilaca zvezdine igre. Zato ne želim da strepim pred revanš, već da u revanš na Marakani, uđemo sa prednošću iz prve utakmice. Ako tako bude, biće više navijača, mi igrači ćemo biti opušteniji, i nadam se da ću svoj povratak pred našim navijačima pamtiti po sjajnoj igri i ubedljivoj pobedi", otkriva svoje želje Piksi.

Adi i Vilotić licencirani!

 

Iako je najavljivao suspenzije za Milana Vilotića i Lija Adija, Robert Prosinečki se, ipak, odlučio da ih licencira za mečeve Lige Evrope, pa je vrlo verovatno da ćemo "problematične" štopere gledati već na prvom meču 3. kola kvalifikacija protiv Ventspilsa u Letoniji (28. jul).

 

Zvezda je na adresu UEFA poslala spisak od 28 igrača:
Bajković, Kirovski, Vesić, Mikić, Tošić, Vilotić, Ignjatijević, Reljić, Savio, Vešović, Binić, Kadu, Jeremić, Evandro, Dimitrijević, Mezenga, Kaluđerović, Kovačević, Perović, Adi, Mihajlović, Borha, Mijailović, Janković, Stojković, Ćosić, Čaušić, Lazović.


Revanš meč sa Letoncima na programu je 4. avgusta na "Marakani“.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online