Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.02.2011.
13:11
Vestionline, Beta A

Mesi ne priznaje rivalitet sa Ronaldom

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je danas da prijateljska utakmica Argentine i Portugala nije bila "borba" između njega i Kristijana Ronalda.

Argentina je sinoć u prijateljskoj utakmici u Ženevi pobedila Portugal sa 2:1. Golove za "gaučose" postigli su Anhel Di Marija i Mesi iz penala u poslednjem minutu, a strelac za Portugal bio je Kristijano Ronaldo. 

Argentinac ne želi da se takmiči sa Ronaldom

"Ovo nije bilo individualno takmičenje, Lionel Mesi protiv Kristijana Ronalda, ili Barselona protiv Real Madrida. Ne borimo se da bismo videli ko je bolji fudbaler, već se trudimo zbog svojih klubova", rekao je Mesi, preneo je sajt UEFA.

Mesi i Ronaldo će se ove sezone boriti za Zlatnu kopačku Evrope, obojica su postigli po 24 gola u španskom prvenstvu. Mesi je ove sezone odigrao 38 utakmica i postigao 42 gola, dok je Ronaldo na 39 utakmica 37 puta bio strelac.

U poslednjih šest utakmica Mesi je postigao 10 golova u svim takmičenjima.

S druge strane, Ronaldo nije želeo da priča o rivalitetu, već o sinoćnjoj utakmici.

"Pokazali smo da smo dobar tim, igrali smo dobro i ne treba da žalimo. Moramo da nastavimo dobro da radimo, napustili smo teren uzdignutih glava", rekao je Ronaldo.

 

Da li će Krkić ostati u Barseloni?


Agent Zoran Vekić, koji zastupa Bojana Krkića rekao je da će Barselona odlučiti gde će 21-godišnji fudbaler nastaviti karijeru. Krkić nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu španskog šampiona, a mediji su naveli da je Napoli zainteresovan za transfer.

 

"Nije trenutak da pričamo o tim stvarima. Barselona sada ne želi da priča o tome. U junu ćemo razgovarati o mogućem rešenju. Oni će doneti konačnu odluku", reko je Vekić španskim medijima.

 

On nije želeo da kaže da li će Krkić na leto preći u Napoli.

"Ne želim da komentarišem mogućnost njegovog prelaska u Napoli, pošto ne znam šta će se dogoditi", rekao je Vekić.

 

Krkić je krajem decembra prošle godine produžio ugovor sa Barselonom i trebalo bi da ostane na Kamp Nou do 2015. godine. Prema tom ugovoru, obeštećenje za 21-godišnjeg napadača povećano je sa 80 na 100 miliona evra.

 

On je debitovao za reprezentaciju Španije u septembru 2008. godine na utakmici protiv Jermenije, dok je za selekciju Katalonije odigrao četiri utakmice i postigao pet golova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online