Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 04.02.2011.
12:13 >> 13:30h
Vestionline, Beta A

Petrović saopštio spisak za Izrael

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon saopštio je danas spisak igrača za prijateljsku utakmicu s Izraelom u kojoj bi mogao da debituje Dimitrije Injac.

Vladimir Petrović Pižon

Zbog povreda su poziv odbili kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić, as Intera Dejan Stanković i član Dinama iz Kijeva Miloš Ninković, dok Nikola Žigić mora da "odradi" crveni karton.

Posle dužeg vremena u reprezentaciju je vraćen defanzivac Valensijena Milan Biševac, kao i Marko Pantelić, koji redovno trese mreže u dresu Olimpijakosa. Tu su i Nenad Tomović i Ivan Obradović, kao i debitanat Dimitrije Injac iz poljskog Leha.


Golmani
: Bojan Jorgačević (Gent) i Željko Brkić (Vojvodina).

Odbrandbeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Pavle Ninkov (Crvena zvezda), Nenad Tomović (Leće), Milan Biševac (Valensijen), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Slobodan Rajković (Vitese), Aleksandar Kolarov (Mančester siti) i Ivan Obradović (Saragosa).

Igrači sredine terena: Nenad Milijaš (Vulverhemton), Branko Kuzmanović (Štutgart), Radoslav Petrović (Partizan), Dimitrije Injac (Leh Poznanj), Veseljko Trivunović (OFK Beograd), Miloš Krasić (Juventus), Marko Mirić (Spartak), Zoran Tošić (CSK Moskva), Adem Ljajić (Fiorentina) i Miralem Sulejmani (Ajaks).

Igrači u napadu: Marko Pantelić (Olimpijkos) i Dragan Mrđa (Sion).

"Spisak nije onakav kakav sam želeo jer nema Stankovića, Ninkovića, Žigiža i Vidića. Sa fudbalerom Mančester junajteda sam razgovarao i odlučio da ga ne pozovem, pošto želim da se što bolje pripremi za predstojeće utakmice u kvalifikacijama", rekao je Petrović.

On je umesto Vidića pozvao kapitena Valensijena Milana Biševca, koji je, prema rečima selektora, dobrim igrama u francuskom klubu zaslužio da se vrati u državni tim. 

Za reprezentaciju bi mogao da debituje fudbaler Leha iz Poznanja Dimitrije Injac.

"Pozvao sam Injca, pošto dobrim igrama u poljskom timu zaslužuje pažnju. Želeo sam da ojačam srednji red, pošto mislim da u tom delu tima imamo malo pproblema", rekao je Petrović.

Selektor Srbije istakao je da očekuje da svi pozvani igrači pokažu da su zaslužili mesto u reprezentaciji.

"Čeka nas važna utakmica, svi igrači koji budu došli moraju da pokažu da su zaslužili mesto u reprezentaciji, a ko to ne uradi, možda sledeći put neće biti pozvan", rekao je Petrović.

Utakmica Izrael-Srbija igra se u sredu u 19.00 u Tel Avivu.  Pre tog meča, na istom stadionu od 16.15 igraće mlade reprezentacije Izraela i Srbije.

Petak 04.02.2011. 14:20
Опет Пантелић? ужас...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online