Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 29.01.2011.
18:33 >> 20:57h
Vestionline A

Moreira napustio pripreme Partizana

Fudbaler Partizana Almami Moreira napustio je danas pripreme "crno-belih" u turskoj Antaliji, prenosi "Mondo".

Idem! - Almami Moreira, kratko i jasno

Partizan je sinoć doputovao na pripreme u Antaliju za nastavak sezone u domaćem šampionatu, a Moreira je tokom dana napustio trening kamp beogradskog kluba. Mondo prenosi da su ga na ulazu u hotel sreli ljudi iz Partizana i pitali ga gde će, a on im je kratko odgovorio: "Idem".

Fudbaler Partizana je sinoć navodno rekao da je dobio ponudu da pređe u neki drugi klub, ali nije želeo da navede ime ekipe. On je poručio da želi da napusti Partizan, ali su čelnici "crno-beli" poručili Moreiri da mora da ostane na pripremama u Turskoj. Predstavnici Partizana su saopštili Moreiri da poruči rukovodstvu tog zainteresovanog kluba da dođe u Antaliju na pregovore.

Međutim, posle prepodnevnog treninga i ručka Moreira se spakovao i otišao iz hotela.

Stanojević razočaran

Trener Partizana Aleksandar
Stanojević rekao je da je strašno razočaran samovoljnim napuštanjem kluba Almamija Moreire, ali je istakao da crno-beli mogu bez bilo koga.

 

"Strašno sam razočaran, jer sam imao dogovor sa Moreirom da ostane ako ne nađe klub do početka priprema. Očekivao sam da će, kao veliki partizanovac i ljubimac navijača, poštovati dogovor, a ne da
nas ostavi na cedilu. Sada smo dovedeni u nezgodnu situaciju, ali Partizan može bez svakoga, pa i Moreire", preneo je klupski sajt trenerove reči.

Koordinator za sportska pitanja Albert Nađ rekao je da su svi u klubu razočarani i da se Moreira "postavio iznad Partizana".

"Napustio je pripreme, a nikoga o tome nije obavestio, ni u Beogradu, ni ovde. To je nezapamćen čin. Igrači, a i svi mi, strašno smo razočarani. čini mi se, a i svima ostalima, da se postavio iznad kluba, a niko nije iznad Partizana. Sve je moglo da se reši razgovorom. Uprava i trener Aleksandar Stanojević će se dogovoriti šta će se dešavati dalje. Ne znamo gde je otišao", rekao je Nađ.

On je ponovio da Moreira ima ugovor s Partizanom do juna 2012. godine.

"Partizan je ozbiljan klub, a na osnovu ovog čina svako sutra može da se spakuje i ode. Ako je želeo da ide trebalo je to tako da kaže", dodao je Nađ.

Moreira (32) je član Partizana od 2007. godine, a za "crno-bele" je odigrao 173 utakmice i postigao 33 gola.

POVEZANE VESTI

Subota 29.01.2011. 19:37
Bata Stojkovic: Javi Djuri nek' blokira aerodrum...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online