Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Kulminantna planeta - gde je tvoj uspeh?

Planeta koja je najbliža MC, vrhu X polja je signifikator uspeha dok će znak ukazati na način delovanja.

pixabay.com
 

Planeta je dominatnija od znaka ali se kroz znak izražava te će osoba sa Merkurom na MC u znaku Vodolije biti uspešna kao astrolog, pisac astroloških tekstova, broker, u kompjuterskoj tehnologiji, u poslovima preko interneta, u povezivanju - posrednik interesnih strana...

Sa Merkurom na MC u znaku Blizanaca biti odličan govornik, prevodioc, reporter, novinar, trgovac ili instruktor vožnje...

Sa Merkurom na MC u znaku Blizanaca u znaku Raka odličan agent za nekretnine, medicinska sestra, socijalni radnik, trgovac osiguranjem...

Sunce na MC

Donosi moć i položaj, pomoć uticajnih ljudi, uspešnog organizatora, šefa, direktora. Profesija glumca, profesora, preduzetnika ili političara.

Mesec na MC

Uspeh preko žena, donosi popularnost i poslove vezane za javnost. Medijatori, slikari, profesije vezane za brigu o drugima. Ribar, mornar, negovateljica, babica, uspešna majka i domaćica.

Merkur na MC

Uspeh u mladosti i preko mladih ljudi; pisac, trgovac, novinar, voditelj, taksista, reklamni agent, lektor, prevodioc, konobar.

Venera na MC

Poslovi vezani za lepotu i umetnost, pevači, profesionalni modeli, cvećari... Ako je iz Bika, slikar, kipar, gastronom, pevač, poljoprivrednik. Iz Vage; dizajner, kozmetičar, frizer, advokat, političar i diplomata.

Mars na MC

Mars vlada pionirskim duhom i predvodništvom, energijom i borbenošću te će osoba biti uspešna u svemu što to zahteva. Uspešan u policiji, vojsci, u borilačkim veštinama ili aerobiku u zavisnosti od znaka i aspekata. Hirurg, bankar, istraživač ako je iz Škorpiona, iz Ovna; policajac, vojnik, radnik u proizvodnji ili usvojoj radionici. Zanatlija. Sportista, stomatolog, građevinac.

Jupiter na MC

Jupiter nosi sreću svakome šta god da je ali se njegov potencijal iskoristi najbolje ako osoba ima visoko obrazovanje ili ode u inostranstvo. Iz Strelca daće uspešnog turističkog vodiča, profesora na fakultetu, pravnika, motivatora, filozofa i džokeja. Iz Riba; teologa, gurua, pomorca, slikara, umetnika, plesača, doktora, fotografa, dizajnera i sve što uključuje brigu za druge ali i maštu i kreativnost. Političar.

Saturn na MC

Saturn nosi poziciju u vremenu i građenje karijere na čvrstim osnovama. Ovo su sudije, preduzmači i građevinci, istoričari i arheolozi. Inženjeri, geolozi, rudari. Arhitekte, statističari, meteorolozi. Numerolozi. Knjigovođe. Matematičari. Poljoprivrdnici. Uspešni su svugde gde se traži odgovornost, marljivost i spremnost na odricanje.

Uran na MC

Ovde osoba može postići uspeh samo ako ima fleksibilno radno vreme i ne mora biti ograničena uslovima. Uran zahteva individualnost i istraživački duh. Kao i urbanu sredinu u kojoj jedimo može da se dokaže. Ovo su piloti, inženjeri, naučnici, kompjuterski eksperti, informatičari, programeri, piloti, stjuardese. Socijalni radnici, modni kreatori, moderni umetnici. Grafičari. Astrolozi. Ovo su katastrofalni političari osim u slučaju kada su opozicija vlasti. Odlični su na svim mestima gde se traži humanost i reforma.

Neptun na MC

Ova osoba mora raditi nešto što je povezano sa kreacijom i umetnošću, može i sa politikom. Bilo šta što stvara ,,maglu,, stoga je to političar, glumac, režiser ali i farmaceut, anesteziolog, hemičar, lekar. Dizajner, fotograf, muzičar, balerina... Pomorac, slikar, teolog. Tarot tumač. Model, fotograf, vinar, barmen, hotelijer, iscelitelj, diler droge. Ako ne ispunjava simboliku osoba nema karijeru ili gubi poslove, ne snalazi se, nosi pad sa položaja.

Pluton na MC

Pluton je planeta koja nosi opasnost i rizike te daje i uspeh u profesiji koja to zahteva. Ovo je detektiv, hirurg, psihijatar, špijun, bankar ili poreznik, osiguravajuća društva, kriminalac. Vrhunski tajni agent. Učitelj tantre, mag i iscelitelj, astrolog. Ima uticaj na mase te je poželjno graditi karijeru povezanu sa tim jer daje fatalnu harizmu. Pogrebnik. Strateg. Ukoliko ne ispunjava simboliku nosi opasnost na položaju i tokom karijere, nosi opasnost onima koji su šefovi i rukovodioci ove osobe. Vrlo često se dešava da osoba počne da radi negde a onda, iznenada rukovodioc na tom mestu nastrada.

                 Autor teksta: Tanja Joksimović; ISAR CAP Astrolog. © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Penzija kao uspeh
ZVEZDE I MISTERIJE Kad nevolja rađa nevolju
ZVEZDE I MISTERIJE Venera bira poklone
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online