Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.12.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Astro prilagodljivost: Kako podnosite promene?

Prilagoljivost ili fleksibilnost je možda jedna od najvrednijih osobina koju svaki pojedinac može da ima. U globalu, to je poželjna osobina za svakog radnika, pa će vam to sigurno biti prednost prilikom zaposlenja, ali i tokom samog rada. Takođe, prilagodljivost može da se tumači i sa druge strane, kao sposobnost da se pojedinac uvek lako svađe u bilo kojoj situaciji u koju ga život postavi.

zastavki.com
 

Neki ljudi nisu sposobni da se presele ni dve ulice daleko, a da ne propate, a drugi onog trenutka kada uzmu kofer u ruke, mogu da promene kontinent bez ikakvih problema. Evo analize fleksibilnosti po horoskopskim znacima, koja se odnosi na prilagodljivost u opštem smislu, kako u koordinaciji sa ljudima, tako i sa životom uopšte.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj nefleksibilnosti. Osobe rođene u ovom znaku se jako teško privikavaju na promene. Onog trenutka kada se priviknu na nove okolnosti, uglavnom ne žele da se ikada išta promeni. Od osobe sa kojom komuniciraju, prećutno će zahtevati da se ona prilagodi njima i prihvati mišljenje.

Bik

Bik je u svojoj glavi tako „skrojen“ da diktira dešavanja u svom životu. Ako ga posao, natera da promeni stanište, to će mu sigurno "fatalno" teško pasti, ali će napor za prilagođavanje učiniti samo u svrhu sticanja profita koji ga motiviše. Kroz komunikaciju sa ljudima su najnefleksibilnije osobe na ovom svetu!

Blizanci

Blizanci su veoma fleksibilni. Kao kameleon - lako se prilagode na novonastalu situaciju i životne okolnosti. To može da stvori neki osećaj nekomfornosti kod njih, ali im taj osećaj neće naneti neku posebnu bol, ili štetu. Kroz komunikaciju su uvek spremni da saslušaju drugu stanu i prihvate sugesitiju.

Rak

Rak vođen emotivnošću i sažaljivom prirodom uvek može da se prilagodi na nove životne okolnosti, ali to uglavnom nerado čini. Ipak će svoj viši interes ili interes njemu dragih osoba staviti u front i sigurno će biti spreman da promene prihvati. Kroz komunikaciju su vrlo fleksibilni i lako se prilagođavaju skoro svima.

Lav

Lav u prinicpu ne voli promene, i kada čuje da je neophodno da se prilagođava u startu može biti pod stresom. Međutim, rukovođen logikom profita, ako su promene na bolje, definitivno će ih prihvatiti, dok one na lošije mogu da ga odvedu u depresiju. Kroz komunikaciju su retko fleksibili, više vole da se nameću.

Devica

Devicama prilagodljivost dođe kao neki "začin" života. Oni će moći korektno funkcionišu u društvu neviđenih "džibera", ali isto tako da fasciniraju najveće intelektualce i gospodu. Dobro umeju da se isfoliraju, čak i kada im to ne prija. Promena mesta boravka može im dosta teško pasti i stvoriti nelagodu.

Vaga

Vage su definitivno "kraljice" fleksibilnosti i mogu da istu demonstriraju u svakom trenutku. Gotovo da nikada ne mogu da se osete loše zbog nekih promena. One na bolje će ih obradovati, a one promene na lošije ih neće deprimirati baš previše, jer će i u tome videti neku lepu stvar. U komunikaciji su brilijantno fleksibilni.

Škorpija

Škorpija je previše samozaljubljena, sklona da diktira stvari u svom životu na način na koji se njoj dopada, pa im sigurno neće prijati činjenica da ih je život uopšte postavio u situaciju u kojoj moraju da se prilagođavaju. Kroz komunikaciju mogu da budu fleksibilni, ali isključivo ako je to u njihovom interesu.

Strelac

Strelčevi ne vole da se nađu u situacijama koje sami ne kontrolišu. U tom pogledu, ne prija im bilo koja vrsta promene, osim one koja baš pruža mogućnosti da se sve pokrene na lep način i dovede do boljitka. Kroz komunikaciju mogu da se potrude da budu fleksibilni, ali će ih svaki ustupak intimno jako zaboleti.

Jarac

Jarčevi su skloni nefleksibilnosti, ali su isuviše inteligentni da znaju da stvari u životu, često, ne funkcionišu na takav način. Generalno, problematično stanje može da se stvori onda kada su promene neželjene, jer tada bivaju frustrirani. U komunikaciji umeju da budu kraljevi lažne prilagodljivosti.

Vodolija

Vodolija je po pitanju fleksibilnosti kao retka biljka u saksiji - uspevaće tamo gde je neko drugi postavi. Bez obzira da li se to njoj sviđa ili ne, ona će biti i ostati produktivna, makar joj se to i ne sviđalo. Ume da vešto prikrije nezadovoljstvo zbog nastalih promena. Kroz komunikaciju su istinski i od srca fleksibilni.

Ribe

Ribe će uvek dobro da se snalaze u svakoj životnoj situaciji. Previše su optimistični da bi ih neophodne promene deprimirale. Bez obzira da li su promene željene ili ne, oni mogu da se dobro snađu i prihvate sve ono u šta ih je život uvukao. Kroz komunikaciju su fleksibilni poslovno, a privatno veoma nametljivi.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Blizanci, večita deca Zodijaka
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Koliko ste sujeverni?
ZVEZDE I MISTERIJE Da li je postojala Atlantida?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online