Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.10.2016.
12:30
Astrosavet.rs/Vestionline A

Da li ste rasipnik ili škrtica?!

Koliko trošite, šta za vas znači količina novca koju nosite, koliko košta vaše zadovoljstvo? Odgovor na to pitanje daće vam naš horoskop! Uživajte!

pixabay.com

Ovan

Ovan je u ovom pogledu poprilično nepredvidiv. Sa njima se nikada ne zna. On može najviše da štedi, baš onda kada najviše ima, a opet može najviše trošiti onda kada baš i nema neke zalihe novca. U svakom slučaju, Ovan će se rado potrošiti na sebi drage osobe, pogotovu ukoliko će ih nekim poklonom uveseliti i popraviti odnos. Ume da bude veoma galantan kada zavodi, a kada osvoji onda troškove smanjuje.

Bik

Bikovi spadaju u štedljiv znak. Oni su veoma propračunati i svoje troškove vole da znaju unapred, pažljivo ih planiraju, kako ne bi ostali bez novca. Kada izlaze, unapred odrede sumu koju će te večeri potrošiti, pa čak iako imaju više od toga kod sebe, teško da će da potroše, jer im njihov čvrst karakter to ne dozvoljava. Nekada sasvim neplanski mogu da potroše dosta novca, ali to su jako retke situacije.

Blizanci

Blizancima je važno da imaju novac, ali ne da imaju da bi ga imali, nego da bi ga trošili. Iako u ovom znaku pripadaju mnogi finansijski stručnjaci, čak ni oni ne znaju da štednju primene na svom ličnom primeru. U tom pogledu, Blizanci nikako ne trebaju da imaju kreditne kartice, jer će trošiti sve dok limiti to dozvoljavaju, ne razmišljajući o posledicama. U izlascima, provodu i zabavi, posebno su galantni.

Rak

Rakovi su osobe koje vrlo mudro rukuju sa novcem. Iako mogu da potroše i preko planiranog, zaista im je potreban dobar razlog za prekorače granice troška koje su sami sebi zacrtali. Oni vole dobar provod i zabavu, pa će mnogo potrošiti na nju. Za drage osobe je izuzetno galantan, pa će pre njima kupiti neki komad garderobe, nego sebi. Ne spada u škrtice, ali svakako neće zbog galantnosti upasti u dugove.

Lav

Lavovi su verovatno najgalantniji znak. Čak i kada nemaju novca, oni će ostaviti utisak na okolinu da ga imaju dosta. Lavovi su od onih koji ne nose novčanik, već prilikom plaćanja vade svežanj novca. Ukoliko u svom društvu imate Lava, ne morate da brinete za plaćanje, svakako Vam neće dozvoliti da Vi platite. On neće platiti struju i komunalije, ako treba, ali će se zato dobro provesti i biti kavaljer prema društvu.

Devica

Device vole glamur i luksuz, međutim, one ne spadaju baš u galantan znak. Device su galantne prema sebi, da stvore sebi lično ugođaj, ali prema drugima i nisu baš sasvim galantne. Dok osvaja Devica će biti kavaljer, pa će rado poklanjati skupe poklone, ali će se vremenom, kako osvajanje bude teklo, njihov trošak smanjivati. Najviše vole da troše na garderobu i luksuzna putovanja na egzotične destinacije.

Vaga

Vage su proračunate, to je poznato, a ta njihova osobina se prevashodno odnosi na upravljanje novcem. Pripadnici ovog znaka su gotovo uvek štedljivi. Iako suštinski vole luksuz i ne žale da ga sebi priušte, oni će svoje skupoceno uživanje dugo planirati, štedeti za njega i uživati u njemu onda kada mogu da ostvare neki popust. Vaga nije posebno galantna prema društvu i partneru, sem kada su određeni povodi u pitanju.

Škorpija.

Škorpija celog života igra "ruski rulet" sa novcem. Može ga u jednom trenutku imati mnogo, u narednom nemati za osnovne egzistencijalne potrebe, pa ga opet "na brzaka" stvoriti, ali bitno da je veselo. Po mnogim pitanjima Škorpija je proračunata, ali u trošku ne. Sa njima je provod zagarantovan, i svi su računi plaćeni. Njihovi partneri će često uživati u čarima luksuznih restorana, ali i skupih poklona.

Strelac

Oni se uvek snađu da dođu do novca. Ambiciozni su, ali su uvek negde podsvesno i potajno uplašeni da mogu ostati bez novca. Zato nisu posebno galantni. U zavisnosti od toga koliko ste im značajni, možete očekivati određeni stepen galantnosti. Kada postanu opterećeni nekim dugom ili kreditom, sve sebi, ali i drugima oko sebe uskraćuju, jer ih grize savest da troše "na gluposti", a da sa druge strane imaju dug.

Jarac

U pogledu trošenja novca Jarac može ići u krajnost. Ili ga trošiti preko mere, bez imalo predostrožnosti ili ga štedeti do iznemoglosti. Mnogo parametara utiče na to kako će se koji Jarac postaviti, a najviše njihova poslovna pozicija, odnosno pozicija priliva novca. Ukoliko su u tom smislu stabilni, neće žaliti da časte "celu kafanu", ali ukoliko ih prate problemi, unapred će se odreći svega što je nepotreban trošak.

Vodolija

Vodolije nisu od onih koji vrhunski barataju novcem. Zbog toga oni mogu delovati galantno, ne zato što su galantni sa namerom, već zato što jednostavno ne razmišljaju o troškovima, pa ukoliko se u datom trenutku u njihovom novčaniku zatekne novca, sigurno će ga potrošiti. Oni su veoma galantni za svoju voljenu osobu i to ne jenjava ni tokom godina veze odnosno braka. Vole da poklanjaju cveće i slično.

Ribe

Ribe uglavnom u životu proprati sreća po pitanju novca, odnosno često mogu da ga zarađuju lakše nego što to neko dugi čini. To je onaj deo koji njih čini galantnima. Ipak, Ribe će biti galantne do jedne granice, neće trošiti suludo u kontinuitetu, zaustaviće se negde. Nisu škrti i rado će Vam pozajmiti novac, posebno ukoliko ste im dragi. Uspešni su u igrama na sreću, a dobitke rado dele sa bliskim osobama.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online