Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 03.02.2015.
13:13
S. Ban A

Zakoni kosmičke energije

Sveti duh ili svetlost nije samo apstraktan pojam koji se koristi u hrišćanskoj terminologiji. To je misteriozna energija koju su su osetili naši praoci i koja je sasvim izvesna, iako o njenom postojanju ne postoje egzaktni naučni dokazi.

mara-gamiel.blogspot.com
 

Iako se prisustvo ove energije ne može eksperimentalnim instrumentima detektovati, ona je sveprisutna oko nas i u nama. U poslednje vreme, ova energija je jedan od glavnih izazova modernih kvantnih fizičara, koji na sve načine pokušavaju da joj uđu u trag.

Međutim, čestice koje su otkrivene, a za koje se veruje da su nosioci energije za kojom moderna civilizacija traga pokazale su neobičnu osobinu zbog koje ih je teško potpuno razotkriti i opisati: ponašaju se neobično, nepredvidljivo, pa neki istraživači tvrde da one poseduju naročitu inteligenciju, nama nepoznatu. To je razlog zbog koga joj ne možemo ući u predvidljiv trag.

Različita imena

U različitim kulturama, kosmičku energiju su nazivali svako na svoj način: Hipokrat - prirodna isceljujuća sila; Kinezi - ki; Indusi - prana; Rusi - bioplazma; Egipćani - ka; Indijanci - vakan, vakonda; Francuzi - elan vital; Jevreji - lesod; Indonežani - sahala; Hrišćani - Sveti duh, Svetlost; na evropskim dvorovima - Kraljevski blagoslov.

Univerzalna, životna energija je misteriozna energija čiji je izvor u kosmosu. Ona upravlja funkcionisanjem univerzuma, ali i svim oblicima života na zemlji. Bez nje se ne bi odvijao nijedan fiziološki proces u živom organizmu. Veruje se da zakoni Univerzuma funkcionišu na sledeći način:

* Zakon poretka - u vaseljeni nema slučajnosti i haosa, sve je potčinjeno određenom redu i poretku.
* Zakon analogije - sve što se dešava u mikrokosmosu događa se i u kosmosu, i obrnuto.
* Zakon energije - sve što postoji jeste energija, svi smo deo jednog velikog energetskog organizma.
* Zakon privlačnosti - slično privlači slično.
* Zakon stvaranja (ideja prethodi materiji) - sve što postoji zasniva se na moći koncentrisane energije (na primer energija misli).

Na temelju ovoga su zasnovane mnoge drevne mistične veštine kojima se snagom misli ili pročišćenog duha pokreću promene u životu pojedinca, kako na ličnom nivou, tako i u njegovom okruženju. Da zakoni Univerzuma funkcionišu potvrđuje i izreka modernog doba (Misli pozitivno, pozitivno će ti se dešavati) jer, hteli da priznamo ili ne, to funkcioniše.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Napajanje kosmičkom energijom
ZVEZDE I MISTERIJE Prana, energija života
ZVEZDE I MISTERIJE Lečenje orgonskom energijom
Utorak 03.02.2015. 13:32
Prije miliona godina dok na planeti nicega nije bilo neposredno posle izumiranja dinosaurusa se spustijo prvi covek iz svetleceg oblaka nije samo jedan neko dva adam i eva.............Tako se covecanstvo zapocinjalo.........Al nazalost ugradjena greska il bolje greh je sada opet zavladao mnogo il bolje mi u stvari Nista Ne Znamo sta su nasi preci bili u stanju.........Znali su tolike cudesne i famozne stvari matematike-fizike-geofizike bestelesnne ravnoteze i hiljade mnogih drugih u sadasnjem vremenu carobnih stvari za koje mi danas Apsolutno nemamo odgovora a i ne znamo upste da su postojale a kamoli kako su funkcionisale..............Sadasnje Apsolutno ludo stanje zbog sake pomanitalih zlotvora neo-kapitalista globalnih vampira koji na kraju " Da uniste celo covecanstvo zarad njihove krvi.....Parama "
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online