Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.09.2014.
14:45
S. Ban A

Sunce kroji životni uspeh

Kada neko kaže u kom je znaku rođen, on ustvari govori u kom znaku se nalazilo Sunce u trenutku njegovog rođenja. Njegov položaj opisuje šta i na koji način osoba treba da uradi da bi bila zdrava i uspešna. Predstavlja oca kada je bio u najjačoj snazi, idol kome vlasnik horoskopa stremi. U ženskom horoskopu, Sunce opisuje muškarca kakav joj se dopada.


 

S druge strane, osobe sa Suncem na ascendentu, prvom polju, desetom ili u Lavu, Ovnu mogu biti egoistične, nadmene jer su urođeno autoritativne.


Polje u kome se nalazi Sunce u nečijem natalnom horoskopu govori gde i na koji način osoba može postići najveći uspeh kao i šta je to što je za tu osobu smisao života. Ako je to polje neaktivirano, ako osoba život provodi pokušavajući da se ostvari kroz simboliku drugih polja, tada energija Sunca ostaje neiskorišćena i sa njom propadaju svi potencijali koji su rođenjem dati.


Sunce u prvom polju - osoba juri uspešnost.


U drugom polju - najvažnije je imati novac.


U trećem polju - imati najbolji auto, dobre odnose sa braćom, putovanja.

Odakle vreba opasnost

Ako je Sunce loše aspektovano od strane neke planete, ona opisuje osobu koja će ugroziti vlasnika horoskopa. Recimo, opasnost od žena opisuje Mesec, Merkur od dece, Mars od mlađih muškaraca, Jupiter od stranaca, Saturn od staraca, Pluton od kriminalaca, Neptun od pijanih, drogiranih i nepoznatih ljudi. Nepovoljan aspekt Sunca i Urana opisuje probleme s prijateljima, ali i probleme koje osoba, zbog ishitrenih odluka, sama sebi nanosi.

U četvrtom polju - osnov sreće je harmoničan porodičan život i obavezno sređeno stambeno pitanje.


U petom polju - provodi, zabava, letovanja; smisao života su deca.


U šestom polju - raditi najbolji posao, biti zdrav, steći ugled.


U sedmom polju - politika, pravni fakultet, advokat, biti u braku, biti u javnosti.


U osmom polju - podrška drugih ljudi, raspolaganje tuđom imovinom, novcem; redovan seksualni život.


U devetom polju - smisao života u inostranstvu, visoka obrazovanja, daleka putovanja.


U desetom polju - karijera, položaj, titula, moć; ovim ljudima je na prvom mestu da budu ugledni i poštovani.


U jedanaestom polju - biti okružen sjajnim prijateljima, imati životne planove i realizovati ih, ući u političku partiju, udruženja, obezbediti dobru penziju.


U dvanaestom polju - smisao života ovim ljudima je problematičan, često sebe nalaze u medicini, doktoratima, nauci; život postaje bolji u dalekom inostranstvu i nekoj vrsti izolacije u odnosu na porodicu porekla i mesto rođenja.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Sunce kao lek
ZVEZDE I MISTERIJE Sunce kao simbol oca
ZVEZDE I MISTERIJE Srbi nenadmašni u trpljenju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online