Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.02.2015.
00:30
Sponzorisani tekst A

Luksuz u Šapcu

Prvi srpski lanac hotela "A Hoteli" bogatiji je za još jedan luksuzan hotel. Ova grupa u svom sastavu ima sledeće hotele: "Izvor" , "Staro zdanje" i "Šumadija" (svi iz Aranđelovca), kao i hoteli "Master" (Novi Sad), "Tornik" (Zlatibor)i "Park" (Vrnjačka Banja). Renovirani hotel "Sloboda" – dominantno zdanje u centru Šapca, površine 14.000 m2, je treći hotel ove grupacije koji je zvanično počeo sa radom.

Promo
Nema šanse da ga prođete a ne vidite: Hotel "Sloboda"

Hotel "Sloboda" je kategorisan sa 4 zvezdice.

Prvi gosti su prezadovoljni smeštajnim kapacitetima i uslugom. U ponudi je 95 smeštajnih jedinica, uključujući 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 "executive" sobe i 3 predsednička apartmana, a u svakoj - udoban nameštaj, tekstil vrhunskog kvaliteta i besprekorna oprema.  

Hotel obiluje raznolikim, dobro ukomponovanim sadržajima. U prizemlju se nalaze lokali poznatih brendova, kao i kafe-poslastičarnica "Vremeplov". Uređena je u retro stilu, te svoje goste, dok uživaju u tradicionalnim poslasticama, uspešno vodi kroz slavnu istoriju "malog Pariza". Već po otvaranju, ova kafe-poslastičarnica izdvojila se uslugom, ponudom i kvalitetom i zahvaljujući osobenom šarmu i atmosferi, ubrzo je postala šabačko kultno mesto.

Na prvom spratu nalazi se multifunkcionalna i savremeno opremljena sala "Cer" koja može da primi 120 osoba, dok se na međuspratu nalazi À la carte restoran kapaciteta 160 mesta, "Kristalna dvorana" sa 700 mesta koja se po potrebi može deliti na dve dvorane - "Kristal 1" i "Kristal 2", kao i "Boardroom" sa 30 mesta.

Enterijer ovog luksuznog zdanja rađen je u skladu sa standardima grupacije "A Hoteli", te u njemu dominiraju prirodni kamen "travertino" i "botticino" kombinovani sa crnim mermerom i oniksom.

Raskošnim holom dominira kristalni luster sa više od 500 sijalica, koji je visok 6 metara i težak 1,5 tonu.

Jedan od najatraktivnijih delova hotela je wellness centar, koji će uskoro biti na raspolaganju gostima. Moderni wellness & spa centar prostire se na dva nivoa: u prizemlju je recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama. U okviru wellnessa je i mali fitness centar, opremljen kardio spravama.

Vlasnik lanca "A hoteli", gospodin Miroljub Аleksić, istakako je da je vrednost ove investicije 15 miliona evra, kao i da grupa planira dalja ulaganja u sprski turizam.

Naredno planirano otvaranje je na Zlatiboru, gde će grupa predstaviti hotel "Tornik".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online