Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.01.2010.
12:58
Vestionline A

Poklanjamo avionske karte za Beograd

NAGRADNA IGRA: Da Vam ulepšamo zimske praznike i ubrzamo putovanje kući, susret sa porodicom i prijateljima Vesti-online.com i turistička agencija Putnik Travel Vam poklanjaju dve povratne avionske karte Beč - Beograd - Beč.

Pogled na Beograd sa novobeogradske obale Save

Takmičenje počinje 5. januara, a završava se 15. januara u podne kada ćemo na našem sajtu objaviti ime pobednika. Pobednik je jedan, a sam odlučuje koga želi sa sobom da povede na put.

 
Pravila igre

Sve što treba da uradite je da kratko odgovorite zašto biste baš Vi trebalo da postanete naš pobednik i avionom Austrian Airlines-a doputujete u Beograd.

Da bismo malo "začinili“ igranje svakog dana ćemo objavljivati najinteresantnije, najšaljivije ili najupečatljivije poruke pristigle prethodnog dana. U finalnom izvlačenju žrebom učestvovaće samo oni čiji su odgovori u međuvremenu bili objavljeni.

To znači da ako ne vidite sebe na našem sajtu ili mislite da Vas je neko nadmašio možete poslati novi mail sa novim odgovorom, i to koliko god puta želite. Dakle, što više mejlova, veća je šansa da bude izvučeno vaše ime.

Uz to u mejlu treba napisati ime i prezime, godinu rođenja, adresu i telefon.
Dobitnik svoje karte može iskoristiti u periodu od 21.01.2010. do 31.05.2010.
Pobednik nagradne igre mora da do 20.01. obavesti turističku agenciju o preuzimanju karata i datumima polaska i dolaska. Kontakt agencije možete naći na sajtu http://www.putnik.eu/home/eu/

Svoje odgovore šaljite na adresu redakcija@vesti-online.com, a mi ćemo proglasiti pobednika i njegovo ime objaviti na sajtu 15.01.2010.

Informišite se, zabavljajte, igrajte i putujte sa nama.

Srećni praznici!

Vesti-online.com

KANDIDATI ZA NAGRADE - KONAČNA LISTA:

1. Slavomir Stević, Beč: Samo zato što sam rođen u Srbiji!

2. Vesna Blagojević, Ajzenštat: Zar treba neki poseban razlog da bi se rado letelo u Beograd. Živim blizu bečkog aeordroma i svaki dan vidim avione koji lete za Beograd. Dugo nisam bila u Srbiji. Veoma bi me radovala ova nagrada.

3. Bogdan Ilić, Beč: Ja sam iz okoline Banjaluke i Beograd mi nikako nije usput, jer idem uvek autom. Ako dobijem ove karte, žena i ja žemo za Beograd, pa odatle za Banjaluku. U Beogradu sam poslednji put bio pre devet godina.

4. Ivan Radović, Beč: Ako dobijem nagradu, idem u Beograd sa najboljim drugom i provešću dva luda dana i dve još luđe noći na splavovima.

5. Jovana Lukić, Linc: Vodiću mamu u Beograd, šetaćemo tim lepim gradom, pićemo kafu u svakom kafeu koji nam se dopadne... A radovaće nam se i tetka Zorica, kod koje ćemo spavati.

6. Srba Matić, Beč: Voleo bih da dobijem nagradu zbog devojke Andrijane i
povedem je sa sobom u Beč!!! 

7. Zoran Božilov, Beč: Ja se bečim u Beču vec 9 godina! Karta mi nije potrebna,ali je potrebna mojoj devojci i budućoj supruzi Ani! Do sada smo se patili sa vizama i užasnom papirologijom...

8. Zoran Milojčević, Beč: Ne plašite se, neću praviti probleme u avionu, evo obećavam, neću poneti eksploziv sa sobom ;))!

 9. Slavije Rajić, Beč: Pošto sam rodjen 01.01.57. imam valjda i pravo da letim PRVI - kao dobitnik vaše nagrade.

10. Ana Kalinić, Beograd: Poššto bih otišla u Beč sa drugaricom na mesec dana, autobusom, iskoristile bismo ove karte za povratak u Bg. Da se posle ludih dana provedenih u Beču, zavalimo u avion i da leeetimoo za naš Beograd, koji će već uveliko plakati za nama.

11. Helena Petrović, Beč: Ne mozete ničim boljim obradovati vrednog studenta iz Beča, nego kartama za voljeni Beograd kad se zaželim kuće i starih prijatelja! Mali slatki beg od učenja i obaveza, bez višesatnog truckanja u autobusu, još kad povedem drugaricu sa sobom, ahhh već sam u oblacima :)

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online