Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.07.2013.
08:00
tportal, Vestionline A

Aplikacije za bezbrižno letovanje

Baš kao što pakujete kofere za letovanje, tako "spakujte" i svoj pametni telefon - ubacite u njega sve aplikacije koje bi vam mogle zatrebati!

Ubacite u svoj pametni telefon sve aplikacije koje bi vam mogle zatrebati
 

TripAdvisor (Android, iOS, Windows Phone)

Ako još niste u potpunosti sigurni gde biste proveli svoj godišnji odmor, isprobajte TripAdvisor. Osim što možete da pregledate brojne hotele i restorane širom sveta i pročitati korisničke recenzije, koristeći mogućnost 'Near Me Now' možete pronaći i savete što raditi i koje zanimljive lokacije obići u blizini. 

Airbnb (iOS i Android)

Airbnb omogućava da pregledate hiljade prenoćišta (bed and breakfast) širom sveta. Osim samog pregledavanja, možete direktno iz aplikacije rezervirati smeštaj i dobiti detaljna uputstva kako doći do odabranog smeštaja. Iako je aplikacija napravljena samo za iOS i Android, Airbnb-u se može pristupiti i s drugih mobilnih platformi koristeći njihovu mobilnu stranicu.

Feel Adriatic (Android) - za turiste u Hrvatskoj

Aplikacija je dizajnirana za turiste u Hrvatskoj. Sadrži mnogo informacija o noćnom životu, zdravstvenim uslugama, taksijima, hrani, kulturi, smeštaju i događanjima. Feel Adriatic pokriva gradove na obali, ali i Zagreb, Osijek, Varaždin i Čakovec.

Oživi me (Android) i CPR PRO (iOS)

Aplikacije koje uče korisnika kako šta da rade i kako da spasu nekome život u slučaju infarkta. Uz mogućnost direktnog zvanja Hitne pomoći iz aplikacija, nude se grafička i video uputstva kako početi oživljavanje. "Oživi me" je besplatna i nešto jednostavnija aplikacija dok je za CPR PRO potrebno izdvojiti 1,99 dolara.

Easy Language (Android) i iHandy Translator (iOS)

I Easy Language i iHandy Translator podržavaju prevod pojedinih fraza i rečenica s različitih jezika na onaj koji je vama poznat. Osim što će vam ispisati prevod, možete i čuti kako određena reč odnosno rečenica zvuči.

Zanimljivo:

Uz ovu aplikaciju, znaćete svuda da naručite pivo!

Easy Currency (Android) i XE Currency (iOS)

Obe aplikacije su besplatne za korišćenje, podržavaju rad bez veze na internet, a istovremeno možete da preračunavate u nekoliko različitih valuta. Izvan evrozone, ove aplikacije će olakšati kontrolu troškova.

I naravno Viber (iOS i Android)!

Kako najjeftinije biti u kontaktu s prijateljima koji su ostali kod kuće ili sa onima koje ste upoznali na letovanju? Uz pomoć Vibera! Ova aplikacija koristi Wi-Fi kako bi razmenjivala tekstualne poruke ili glasovne pozive između korisnika, a istovremeno ne troši previše baterije. Dodatan plus - poziv je besplatan bez obzira na to da li zovete nekoga u Srbiji ili negde u svetu!

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Aplikacija protiv komaraca?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online