Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.08.2015.
03:30
savrsena.com A

Sveža i sređena za samo 5 minuta

Svima se desilo da su neka jutra jednostavno teža od drugih - zaboravili ste da uveče podesite alarm ili ste se uspavali, a za 5 minuta bi trebalo da ste na poslu. Ne preostaje vam ništa drugo već da požurite i odradite najbitnije "poslove".

doctorandcare.com
Ono što nikako nećete zaobići - nanesite kremu u boji i korektor

Ujednačite ten

Frizerka i šminkerka iz Njujorka Eden Di Bjanko savetuje da na lice stavite hidratantnu kremu u boji ili BB kremu, koja će vam uštedeti vreme između priprema vašeg lica za nanošenja šminke.

- Prozračna, srednje nijansirana krema ili BB puder će vam pomoći u izjednačavanju tena i delovaćete sveukupno sređenije - objašnjava Eden.

Izborite se sa tamnim krugovima ispod očiju

Čak i ako ste duže spavali, mogu se i tada pojaviti tamni krugovi ispod očiju, kao kada niste imali dovoljno sna tokom noći.

- U ovom slučaju, nanesite korektor za podočnjake čija boja vuče na žuto, koji će vam pomoći da neutrališete crvenilo ili razliku u tenu, pa će vam oči nakon toga izgledati sveže i odmorno - kaže Ami Shvartzman, jedan od direktora u Osmozis Skinker.

Prosvetlite usne, oči i obraze

Koristite rumenilo u gelu ili kremi da bi istakli svoje usne i jagodice.

- Svetle boje lagano nanete vam daju svežiji izgled i doprinose da privučete pažnju okoline, čak i ako ste se spremali samo pet minuta. Za krupnije oči ne zaboravite maskaru - kaže šminkerka Di Bjanko.

Prihvatite svoju umršenu kosu

Nik Stenson, frizer poznatih, kaže da je najbolje da prihvatite svoju frizuru iz kreveta i učinite što više možete od nje, pošto verovatno u tako kratkom roku nećete imati vremena za pranje i sušenje kose:

- Kada se probudite, kosa vam je već poprimila neki oblik tokom noći od prevrtanja po krevetu, tako da nemojte da se borite protiv nje i pokušavate da je ukrotite. Dodajte još malo teksture tako što ćete na brzinu uviti veliki pramen kose, protresite ga i naprskajte lakom za kosu i dobićete svež i lagan izgled koji će delovati kao da ste upravo to imali na umu - savetuje Stenson.

Ako vam je kosa ipak malo više umršena, prihvatite savet Randi Petersona, frizera pop dive Maraje Keri, i odlučite se za opuštenu punđu.

Ali ako imate šiške, možda ćete njih morati na brzinu da operete i osušite da bi ipak izgled bio profesionalan i poslovan.

Ne razmišljajte previše o odeći

Jednostavno kombinovanje je ono na šta se morate fokusirati u žurbi.

thefashiontag.com
Haljina je najjednostavniji i najbrži izbor

Proslavljeni stilista Anet Haris, koja u Vašingtonu svakodnevno radi sa poslovnim ljudima i političarima, kaže da je trojstvo – haljina, neki upaljiv komad nakita i salonke dobitna kombinacija za trenutke kada ste u velikoj žurbi.

Kod haljine nema previše razmišljanja, što je naravno ključno kada ste u trci sa vremenom. Upadljiva ogrlica vam dodaje na "vau" faktoru, a i na odrazu vašeg ličnog stava.

Ako niste izdepilirali noge ili ne možete da nosite haljinu na poslu, obucite klasične, crne pantalone, strukirani blejzer i običnu majicu ispod, ukombinovani sa velikom ogrlicom i salonkama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online