Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.12.2012.
08:00
Žena A

Prva pomoć za previše počupane obrve

Šta je gore, nepočupane ili previše počupane obrve? Prema našem mišljenju mnogo gora solucija su previše počupane obrve. Zašto? Nepočupane obrve možete počupati i dovesti ih u red za pet minuta, dok je kod previše počupanih obrva to jednostavno nemoguće. Treba vremena kako bi one ponovo izrasle, a za to vreme sve što možete je poslužiti se određenim trikovima kamuflaže kako biste umanjili štetu.

Verovatno nema žene koja bar jednom nije pogrešila prilikom čupanja obrva: Postoje trikovi kojima možete vrlo lako, brzo i jednostavno da ispravite grešku
 

Verovatno nema žene koja bar jednom nije pogrešila prilikom čupanja obrva, pa onda pokušala da popravi štetu, čupajući malo jače i drugu obrvu. I tako su obrve s vremenom postajale sve tanje i tanje... Ako baš ne napravite drastičnu grešku, postoje trikovi kojima možete vrlo lako, brzo i jednostavno da napravite korekciju, dok obrva ne izraste i dobije svoj prirodan oblik.

KADA JE IZGLED VAŽAN?
Lošije počupane obrve nisu smak sveta, verovatno će malobrojni zaista i videti stvarnu grešku, ali kada znate da nešto na vašem licu nije kako bi trebalo, to može uveliko da utiče na samopouzdanje, pa makar i u kraćem vremenskom periodu. To je posebno važno ako se bavite poslom za koji je važan spoljašnji izgled i kada je vaše lice izloženo mnogim kritičnim pogledima.

OLOVKA ZA OBRVE
Olovka za obrve jedno od najboljih sredstva za popravljanje previše i pogrešno počupanih obrva. Kupite olovku za oči koja je najviše jednu nijansu tamnija ili svetlija od vaše prirodne boje obrva - pronalaženje olovke dobre nijanse je ključno

Olovka i senka za obrve čine čuda

kada je u pitanju sakrivanje grešaka. Nanosite je na način da laganim i kratkim pokretima nanosite olovku u smeru rasta dlaka obrva, te pri tome popunjavate eventualne rupe. Olovku nanosite u vrlo blagom sloju, kako vaše obrve u suprotnom ne bi izgledale kao da pripadaju klovnu.

SENKA ZA OBRVE
Ovo je jedno od revolucionarnih rešenja kada je u pitanje oblikovanje obrva i naravno, prekrivanje eventulanih nedostataka. Naime, pomoću senke za obrve vrlo lako se može imitirati njihova proporcionalnost i dobra oblikovanost. Takođe, senka je dizajnirana da osim oblika, obrvama daje volumen. Obavezno je nanosite s četkicom za obrve, a boja mora biti u nijansi ili vrlo blizu nijanse vaših prirodnih obrva.

Nanosite senku laganim potezima niz dlaku obrve, te ujedno lagano obuhvatite delove koje ste previše počupali, ali ne smete prelaziti granice sadašnjih obrva. Pazite da lagano nanosite senku za obrve kako obrve ne bi izgledale veštački.
Apliciranje ograničite na vrlo malu količinu.

SPREJ ZA KOSU

Možda zvuči čudno, ali s lakom za kosu možete da oblikujete obrve tako da stoje u željenoj poziciji i na taj način, lakše sakrijete određene greške prilikom čupanja. Kako biste naneli sprej, a pri tome izbegli prskanje u oči i lice, uzmite staru četkicu za zube, po njoj poprskajte sprej i zatim s njom lagano prođite obrvama te ih oblikujte. Možete se poslužiti i prstima.

I ovo:

Oblikujte obrve kao profesionalac! (VIDEO)

Ovaj mali trik ne samo da će držati obrve u savršenom položaju, nego će i sprečiti senku za obrve da se razmaže i istopi.

Na sličan način možete iskoristiti i gel za kosu, ali samo matirani i ne previše jaki, nikako onaj sa sjajem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online