Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 14.08.2011.
08:00
S media A

Najbizarnije priče o silikonima

Izgleda da žene ne povećavaju grudi samo zbog estetike. Neke u silikonima čuvaju uspomene, a druge ih koriste da steknu slavu. Ponekad se to ispostavi kao pametan potez, jer silikoni mogu i glavu da sačuvaju.

Silikonske grudi - ubojito oružje
 

Često se diskutuje o njihovom uticaju na zdrvlje, izgledu ili ceni. Ali neke priče o silikonima zvuče neverovatno.

SILIKONSKE RAZBIJAČICE
Suzan Sajks postala je zvezda zahvaljujući devet kilograma teškim grudima kojima razbija različite predmete! Ona je debitovala u jednoj španskoj TV emisiji, a nakon toga učestvovala i u emisiji "Amerika ima talenat" gde je predstavila svoju neobičnu sposobnost, koju vežba još od osamdesetih. Pogledajte njene silikonske razbijačice!

U GRUDI STAVILA MUŽEVLJEV PEPEO
Sandi Kanesko ( 26) iz Sidneja ubacila je pepeo svog muža Džastina u silikonske implante nakon što je on poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ovaj bizarni postupak objasnila je željom da joj pokojni suprug uvek bude blizu srca.

SILIKONIMA UBILA ZMIJU
Zmija koja je ujela manekenku Orit Foks u jednoj TV emisiji umrla je od trovanja silikonom iz njenih grudi. Manekenka je primljena u bolnicu bez ozbiljnih posledica, ali za zmiju susret sa njenim silikonima bio je fatalan.

GRUDI JOJ SPASILE ŽIVOT
Lidija Karanka preživela je pucnjavu u Los Anđelesu zahvaljujući veličini svojih silikonskih grudi. Implanti su zaustavili metak i tako joj spasili život, jer da ih nije imala bila bi pogođena u srce. U njenom slučaju ugradnja silikona je verovatno najbolja stvar koju je u životu uradila.

SILIKONI NA POTERNICI
Jedna žena koja se plastičnom hirurgu u Nemačkoj predstavila kao Tanja pobegla je posle operacije ne plativši zahvat koji je koštao skoro osam hiljada evra. Hirurgu je ostalo samo lažno ime i slika njenih grudi koju je dao policiji da je objavi na poternici kako bi je lakše pronašli.

MOGU DA POSLUŽE I KAO VAZDUŠNI JASTUK
Elena Marinova iz Sofije izašla je netaknuta iz saobraćajne nesreće jer su njene silikonske grudi poput vazdušnog jastuka apsorbovale veći deo udara i zaštitile rebra i unutrašnje organe od povreda!

IMPLANTI JOJ EKSPLODIRALI U AVIONU
Jednoj Ruskinji esksplodirali su implanti u grudima za vreme leta iz Moskve u Los Anđeles. Nakon što su izvađeni lekari su joj savetovali da ne rizikuje zdravlje ponovnim uvećanjem grudi.

UGRADIO SILIKONE SVOJOJ TETOVAŽI

Prva tetovaža sa silikonima
 


Lejn Džensen veliki poklonik tetovaža, odlučio je da punačka lepotica na njegovoj potkolenici deluje još živopisnije pa joj je ugradio silikonske grudi. Ubrizgavanjem silikona na prava mesta istakao je sve atribute nacrtane lepotice.

LAGALA DA IMA RAK DA BI POVEĆALA GRUDI
Žena iz Teksasa lagala je da ima rak dojke i da joj je potrebna pomoć za operaciju. Skupljala je novac od porodice, prijatelja, kolega i nepoznatih donatora pod izgovorom teške bolesti, a čak je i obrijala glavu kako bi izgledala kao pacijent na hemoterapiji. Kada je skupila dovoljno novca ugradila je silikone, ali je njena prevara otkrivena. Završila je u zatvoru, a njen muž je podneo zahtev za razvod.

POVEZANE VESTI

Nedelja 14.08.2011. 13:45
Уфф је.... ово да је видио Брус ли уградио би силиконе!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online