Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.06.2011.
08:00
T. Božović - Vesti A

Jelena Tomašević: Spa centar kao najbolji saveznik

Ona je devojka koja nas je predstavljala na Evroviziji u Beogradu, Kragujevčanka fenomenalnih glasovnih sposobnosti - Jelena Tomašević. Pobednica nekada kultne emisije 3K dur, danas ima svoju zvezdu na estradnom nebu, koja sija sve jače. Mlada i perspektivna pevačica obožava da se šminka, a naporne i duge dane završava u sauni gde opušta duh i telo.

Široj populacija zapada za oko ne samo po svojim glasovnim sposobnostima, već i po fizičkoj lepoti. Neretko je porede sa Dženifer Lopez, a ona se samo smeška na ovakve komentare, koje prihvata kao komplimente.

Jelena Tomašević

Uživa u dnevnim ritualima negovanja, a jedna od najdražih joj je šminkanje, ali vodi računa da ne pretera u nanošenju mejkapa. Kako ne bi opterećivala osetljivu kožu, trudi se da tokom dana njena koža slobodno diše.

Redovno odlazi kod kozmetičara, ali i sama isprobava razne prirodne maske za čišćenje kože. Vodi računa o svojim rukama, a iako ne voli lakirane nokte, uglavnom se opredeljuje za frenč manikir. Najsrećnija je kada posle napornog dana ode u saunu, tursko kupatilo, đakuzi ili na relaks masažu.


- Pošto se godinama šminkam, naučila sam da to sama radim, ali ipak više volim kada tretman odrađuju profesionalni kozmetičari.

Preko dana se trudim da na licu imam što manje mejkapa, ali za večernje izlaske upotrebljavam nešto težu šminku. Obožavam da kupujem proizvode za ulepšavanje i imam baš dosta preparata od kojih su mi omiljeni maskara marke Lankom i puder Dior.


Jelena godinama posećuje svoju kozmetičarku, u koju ima potpuno poverenje. Odlaskom na redovne tretmane, koji su joj zadovoljstvo, regeneriše kožu i obnavlja elastičnost iste.
 

- Budući da imam osetljivu kožu, redovno posećujem kozmetičarku, kod koje nabavljam

sve neophodne francuske kreme, koje su najbolje i najviše mi prijaju. Konačno sam pronašla formulu koja mojoj koži daje hidratantnost, o čemu sam ranije mogla samo da sanjam. Ali ukoliko nisam u mogućosti da odem na tretman, nije mi teško da sama kući stavljam maske na prirodnoj bazi. Na lice najčešće nanosim med koji isperem mlakom vodom ili mlekom.


Česta putovanja su naporna, iako pružaju vruhunska zadovljstvo. Ali, biti odmoran ujutru nakon duge noći nije jednostavno, stoga svoje telo neguje raznim masažama, a obožava odlazak u spa centar. Mirisne kreme su pun pogodak za mladu umetnicu.


- Izuzetno mi je važno da sve što nanosim na telo bude mirišljavo, tako da su sva moja mleka i kupke predivnih mirisa. U prodavnicama najčešće kupujem nivea mleka i dav kupke, koje koristim godinama. Obožavam odlaske u spa centre, gde redovno posećujem saunu, tursko kupatilo i đakuzi, što mi baš prija nakon naporne i duge, radne noći. Često praktikujem i relaks masaže.


Svoju dugu i lepu kosu prepustila je dugogodišnjem prijatelju i frizeru, koji uvek zna da pogodi pravu boju, a da pri tom izgleda potpuno prirodno. Godinama se farba, a u poslednje vreme je sve više žena pita koja je boja u pitanju, na šta ona nema odgovor jer tajnu formulu zna samo frizer.


- O mojoj kosi već pet godina brine Aleksandar. Redovno odlazim u njegov salon i više ne brinem sama o svojim vlasima. On upotrebljava profesionalne preparate koji prijaju mom tipu kose, i ja u potpunosti imam poverenja u njega jer znam da će biti pun pogodak, zaključuje mlada pevačica.

Nokti su odraz ženstvenosti


- Izgled noktiju veoma mi je bitan jer odražava ženstvenost i smatram da bi svaka dama morala da ima sređene nokte. Na dve nedelje redovno odlazim na manikir i pedikir. Ne volim preterano lakove u boji, uglavnom radim samo frenč, a otkrila sam i gel koji štiti moje prirodne nokte i omogućava im brži rast.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online