Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.01.2019.
08:10
S. Đ. - Vesti A

Holivudski glumac snima u Beogradu: Dep kao duh

Holivudski glumac Džoni Dep već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici gde snima svoj novi film "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu, a na setu, kako pišu domaći mediji vladaju posebni uslovi koje je glumac zahtevao.

EPA
Poput visokih zvaničnika: Džoni Dep

Sa seta navodno povremeno napolje izlaze svi članovi ekipe osim direktora fotografije, snimatelja i šarfera asistenta snimatelja koji je zadužen za fokus slike.

Kada završi sa svojom scenom, Džoni Dep, kako se spekuliše odmah odlazi u tzv motohome - specijalan autobus prerađen u kuću na točkovima, koji je opremljen po njegovim zahtevima, brojnim napicima stranih brendova i užinom koja je specijalno dopremljena za njega.
Holivudska zvezda odsela je u luksuznom hotelu gde na raspolaganju ima penthaus i privatni ulaz u kompleks, i sa sobom je doveo i osoblje.

On će u Beogradu boraviti narednih mesec dana, a organizatori su se potrudili da slavnom glumcu obezbede strogo obezbeđenje i na sve načine ga sačuvaju od radoznalih fanova i paparaca, koji bez uspeha pokušavaju da ga negde sretnu u gradu.

Slavni Pirat sa Kariba je tražio za sebe potpuno privatnost, a penthaus u kojem boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak sa prelepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupatila. Osoblje hotela nema, kako navode mediji, pozivajući se na dobro obavešten izvor, nikakav kontakt s njim, niti će dok on bude boravio u njihovom apartmanu smeti da uđe u njega. On je doveo svoje ljude za poslugu i pripremu hrane.

Uslov za rad na filmu u našoj zemlji bio je da se detalji o Depovom dolasku i svi podaci o snimanju drže u strogoj tajnosti. Svi su potpisali ugovor o strogom čuvanju informacija, tako da će holivudska zvezda u Srbiji biti zaštićena poput visokih zvaničnika. To potvrđuje i činjenica da je glumac sleteo na beogradski aerodrom u najstrožoj tajnosti, tako da niko nije imao uvid kada tačno dolazi. Kako se šuška scene filma se snimaju i u hangarima na Dunavu. Međutim, niko ga tamo nije video. U medijima se pojavila i fotografija kako će Džoni Dep izgledati u filmu.

Nastavak u Crnoj Gori

Džoni Dep bi u Srbiji trebalo da se zadrži do početka marta, nakon čega će se snimanje nastaviti u Crnoj Gori, i to na Ostrvu cveća i u tivatskoj župi. U filmskoj ekipi koja dolazi u Tivat biće oko 200 ljudi, a za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti biće angažovani i lokalni stanovnici.
- Deo seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu - istakao je direktor kuće Work in Progress Aleksandar Tadić.

Tadić još uvek, kaže ne zna, da li će neko od srpskih glumaca biti angažovan, ali ističe da se sve ređe dešava da se neki strani film snima u Srbiji, a da se ne angažuju domaći glumci, kao i da što se tiče filma "Minimata" 80 posto ekipe biće lokalni kadar.

Slavni glumac započeo je snimanje ovog filma u Japanu, a film se bavi životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije Čiso.

Treći put među Srbima

Ovo će biti treći put da Dep poseti Beograd. Prvi put je došao 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa beogradskom rok grupom Partibrejkersi u SKC-u. Drugi put bio je 2010. godine, kada je bio specijalni gost Emira Kusturice na festivalu Kustendorf.

- Bez reči sam. I ja bih voleo da živim ovde, ali mislim da bih dobio na težini - rekao je prilikom boravka na Mećavniku slavni glumac.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online