Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.08.2010.
04:15
Alo A

Marijana i Lotar putuju u Budimeštu

Marijana Mateus i njen bivši suprug Lotar Mateus planiraju da svoje prijateljstvo, a možda i staru strast osveže romantičnim putovanjem u Budimpeštu, gde će, između ostalog, prisustvovati trkama Formule 1.

Da li će se pomiriti: Marijana i Lotar

Naime, fudbalski trener, koji je u sredu u Beogradu prisustvovao fudbalskoj utakmici između Partizana i finskog prvaka HJK iz Helsinkija, produžio je svoj boravak u srpskoj prestonici, gde je obišao nekoliko poznatih noćnih klubova i nakratko se susreo na kafi s Marijanom, da bi se dogovorili i u vezi s putovanjem u Mađarsku.


Tako će se poznati par vratiti na „mesto zločina“, jer, podsetimo, sada već davne 2003. jedna od prvih njihovih zajedničkih fotografija koja se pojavila u javnosti bila je baš sa takmičenja Formule 1 u Budimpešti. Cela srpska, a i svetska javnost tada je saznala za novu ljubav starog šmekera, poznatog po burnom ljubavnom životu, nekoliko brakova i „čoporu“ dece, a i Marijana je isplivala u javnost, kojoj je postala dodatno zanimljiva i kao bivša supruga i majka troje dece novosadskog „kralja šećera“ Miodraga - Koleta Kostića (i tadašnjeg verenika Nataše Bekvalac).


- Lotar je duboko povređen Lilijaninim neverstvom i čvrsto uveren u to da se razvede, ali nije baš načisto da li utehu treba da traži u Marijaninom zagrljaju. Uprkos prilično ružnom razvodu, njih dvoje su ostali dobri prijatelji i u redovnom su kontaktu. Smatrao je da bi bilo odlično da zajedno odu u Budimpeštu i tamo provedu nekoliko dana, a usput i da odu na trke Formule 1, koju oboje obožavaju da gledaju.

Marijana želi da ga sačuva od radoznalih medija, pa je izuzetno rezervisana prema svim njihovim pokušajima da ih eventualno snime zajedno. I Lotar je zamolio da ga ispoštuje, kao i situaciju u kojoj je trenutno i da njihovu intimu ne deli sa drugima, pogotovo novinarima - rekao nam je neimenovani izvor blizak slavnom paru.

- Nikada nisam tražio ženu, to se desi samo od sebe. Takve stvari se ne planiraju - rekao je slavni sportista na pitanje da li planira da se ponovo ženi...


Ipak, pred nekadašnjim ljubavnicima je veliko iskušenje jer povratak na „mesto zločina“, u Budimpeštu, može ponovo da uzburka emocije, posebno sada kada je Lotar doživeo teško razočaranje u ljubav...

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online