Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.12.2017.
18:55
Vestionline A

Glumica progovorila o svom detinjstvu: Plašila sam se da ću umreti

Dru Barimor, jedna od najtraženijih holivudskih glumica, u svet glume probila se još kao mala devojčica. Iako je poznata po mirnom porodičnom načinu života, glumica se u svom iskrenom intervjuu prisetila koliko je teško i turbulentno detinjstvo imala.

Epa/Ballesteros
Dru Barimor

Burne prošlosti brižne majke dve ćerke, koje je dobila u braka s glumcem Vilom Kopelmanom, malo ko se seća.


Glumica je u svom poslednjem intervjuu opisala svoje teško detinjstvo i odrastanje uz drogu i alkohol.

U filmskoj industriji našla se još kao jedanaestomesečna beba, a onda je davne 1982. sa samo sedam godina stekla planetarnu popularnost ulogom u filmu E.T. Stivena Spilberga.

Kao i mnoge mlade zvezde i Dru se našla u paklu droge, alkohola i izlazaka, a za sve danas krivi svoju majku koja joj nije bila pravi primer i uzor.

- Nemam skoro nijednu sliku iz detinjstva koja je napravljena kod kuće, jer skoro nikad nisam bila kod kuće. Majka me stalno vodila sa sobom u izlaske. Kad sam imala samo šest godina oblačila me je kao da sam starica od osamdeset - ispričala je glumica za magazin InStyle.

Dodala je i kako je počela da puši kad je imala devet godina, alkohol je probala odmah nakon toga, a sa 13 godina, tvrdi, već je bila i na kokainu zbog čega je završila na klinici za odvikavanje.

- Sve što sam znala je posao, drugog života nisam imala. Nisam imala porodicu. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas ništa ne bi moglo da me natera da izađem iz kuće - rekla je Dru koja se s 14 godina ostala bez roditeljskog staranja.

Budući da je bila problematična, u to vreme nije dobijala nove uloge pa je zarađivala radeći i kao konobarica iako, priznaje, to joj nije dobro išlo.

Iako je djetinjstvo nije pripremilo za stvaran život, ova glumica je ipak uspela da postane samostalna, svesna i odgovorna žena.

Na pitanje da li je verovala da će u 42. biti tako pozitivna, odgovara:

- Delimično ne. Bila sam jako uplašena jer nisam znala gde idem. Zaista sam se plašila da ću do 25. umreti. S druge strane jesam jer bez obzira kroz kakvo mračno sranje sam prolazila, oduvek sam imala osećaj da mora da postoji nešto dobro. Nikada nisam skroz skliznula u mrak. Bilo je toliko stvari koje sam mogla da uradim koje bi me gurnule s ivice i jednostavno sam znala da ne treba da idem tamo - kaže ona.

Danas svojim devojčicama, petogodišnjoj Oliviji i dve godine mlađoj Frenki pokušava da bude najbolja majka i pravi uzor i uprkos razvodu od supruga priznaje da je ispunjenija i srećnija nego ikad.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online