Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.09.2017.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Uzmi pare, i beži iz Srbije

Naomi Kembel, jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, došla je u Beograd, pojavila se kratko na jednoj privatnoj zabavi, pokupila pare i otišla.

EPA/Srdjan Suki
Brže otišla nego što jedošla: Naomi Kembel

Za samo nekoliko sati boravka u Srbiji ona je u džep stavila 250.000 evra. Sa dolaskom u Beograd kasnila je punih sedam sati, navodno zbog revije u Milanu, i već na aeredormu "Nikola Tesla" bilo je jasno da ona nema pojma gde je došla. "Crna pantera", kako je zovu u modnim krugovima kroz zgradu aerodroma protutnjala je u pratnji brojnih telohranitelja ne gledajući ni levo, ni desno.Džaba su je čekale brojne novinarske ekipe, a fanovi se nadali autogramu, ona za to nije bila raspoložena. A kad Naomi nije raspoložena najbolje je sklanjati joj se s puta.

Ona je bila glavna zvezda manifestacije jedne privatne firme i dočekana je aplauzom kada se pojavila u sali. Naomi je, kako pišu mediji, pričitala imena dobitnika nagrade, obratila se prisutnima sa nekoliko reči i napustila događaj. Iako se spekulisalo da će u Beogradu da prenoći, manekenki se očigledno žurilo da što pre napusti Srbiju u koju joj se nije ni dolazilo. To je indirektno i sama potvrdila na svom Instagramu kada je uoči dolaska u Beograd napisala "da putuje negde..."

Ništa bolja nije bila ni kraljica popa Madona koja je prvi i jedni put u Beogradu boravila pre devet godina. Ona je održala koncert na Ušću u okviru svoje turneje " Sticky&Sweet
" i papreno ga naplatila 2,1 milion evra.

A za te pare koncert je odradila profesionalno i - hladno, spakovala se i istog dana odletela iz Beograda. Mnogi kažu da se kraljica popa zapravo bojala za sebe i svoju bezbednost, što i nije čudo s obzirom na višedecenijsku medijsku kampanju protiv Srbije, ali nije ni pružila priliku domaćinima da pokažu ko su i šta su. Mada, proračunatu Amerikanku poznatu po hitu "Material girl" u Beogradu verovatno nije ni zanimalo ništa drugo do para.

Da Beograd ume da bude dobar domaćin uverila se Džulija Roberts koja je u našem gradu boravila dva puta za mesec dana. Doduše, ona je dolazila zbog posla svog supruga, a svi su bili oduševljeni njenim normalnim ponašenjem, iako je zvezda svetskog kalibra. Redovan gost u Beogradu je i Sting, koji je za nedavni koncert u Areni naučio i nekoliko reči na srpskom, i oduševio publiku. Više puta u intervjuima za razne svetske medije on je isticao koliko mu je lepo u Beogradu.

Gde sam?

Top model Adrijana Lima pet godina je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Zna gde je Beograd, i Srbija, a ovog leta boravila je u Crnoj Gori sa porodicom. Na letu ka ovoj zemlji na Instagramu je fanovima podelila fotografiju iz aviona uz koju je napisala: "Gde sam?" kako bi zaintrigirala pratioce. Kad je stigla u Crnu Goru, postavila je kratak video klip uz poruku:"Hello Montenegro".

- Mnogo mi se sviđaju ljudi koji su druželjubivi i topli, publika je puna entuzijazma i arhitektura je divna - rekao je jednom prilikom Sting.

I Dženifer Lopez ume sa publikom. Pre pet godina oduševila je fanove na koncertu u Beogradskoj areni. A kada je još na srpskom rekla "volim te" i ogrnula se srpskom trobojkom, oduševljenju nije bilo kraja. Doduše, ona to radi na svakom svom koncertu bez obzira u kojoj je zemlji, ali lepo je znati da nije došla samo da pokupi pare, i ode.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online