Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.03.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti A

Tajna ljubav slađa od javne

Veze između poznatih ličnosti najintrigantnije su priče za javnost. U centru pažnje ovih dana je navodna romansa kapitena srpske košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

M.Todorović
Zavodnik: Miloš Teodosić

Mediji spekulišu da je lepa glumica jedno vreme bila u paralelnoj vezi sa kolegom Vukom Kostićem i stamenim košarkašem, ali je ona ove tračeve demantovala.

- S Vukom sam bila u predivnoj vezi sedam godina, nismo zajedno od prošlog leta i nismo osećali potrebu da o tome obaveštavamo javnost. Vuk i ja ostali smo prijatelji, ali je svako nastavio sa svojim životom - kazala je Jelisaveta, koja je uslikana na tribinama tokom utakmice Teodosića u Moskvi.

O navodnoj vezi sa poznatim košarkašem nije htela da zucne ni reč.

I Teodosić ćuti, kao što je uvek ćutao o svojim devojkama. A, povezivali su ga sa mnogim poznatim cicama.

Navodno je jedno vreme bio u romansi sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom Cece Ražnatović.

Na spisku njegovih poznatih devojka bile su i odbojkašica Maja Ognjenović i glumica Sofija Rajović, ali se ni jedna nije duže zadržala u njegovom zagrljaju.

Hristina Popović važi za jednu od najboljih srpskih glumica. I ne samo to. Kažu da je talična i svaki film u kome glumi postane hit.

O privatnom životu nikada nije pričala, čak ni o hrvatskom kolegi Bojanu Navojcu s kojim ima ćerku Luču. Sada je povezuju sa mlađim kolegom Petrom Strugarom. Njih dvoje su se zbližili na snimanju serije "Nemoj da zvocaš" u kojoj glume par. Hemija je bila očigledna, pa je bilo samo pitanje vremena kada će ljubav sa malih ekrana preneti i u realnost.

Miloš Biković važi za najvećeg zavodnika među glumcima. Posle višegodišnje romanse sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, za oko su mu zapale Ruskinje.

Nije ni čudo s obzirom na to da dosta vremena provodi u ovoj zemlji gde je do sada već snimio pet filmova. Jedno vreme bio je u vezi sa poznatom ruskom manekenkom Sašom Luis, potom su ga povezivali sa kolegicom Aglajom Tarasovom, a sada ...

S obzirom na to da ima pune ruke posla u Rusiji, da ide sa seta na set, ne čudi što baš i nema vremena za ljubav. Ili vešto krije novu devojku, za sada.

N. Durović
Raskinuli letos: Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić

Ljubav sa studentkinjom

Da li zbog sličnih interesovanja, tek mnoge poznate ličnosti za partnere biraju ljude iz branše.

To je uvek mač s dve oštrice. S jedne strane imaju podršku i razumevanje, a s druge strane pažnja javnosti je dvostruka.

Upravo zbog toga mnogi glumci radije biraju obične, anonimne devojke.

Tako je Bojan Perić već duže vreme zaljubljen u Anđelu Pavlović, studentkinju sociologije.

- Anđela je pametna i prirodna, i što je meni jako važno možemo da pričamo o svemu. Bila je uz mene i kad sam bio bolestan. Divno je kada znate da je neko svim srcem uz vas i kada nije sve dobro - rekao je jednom prilikom Bojan.

Par ne krije svoju ljubav, često putuju zajedno od Pariza do Grčke, a slike sa zajedničkih putovanja Bojan redovno kači na Instagram.

Andrija i Aleksandra

Andrija Milošević dugo je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca među glumcima. A onda je njegovo srce osvojila koleginica Aleksandra Tomić, s kojom je pre nekoliko meseci započeo zajednički život.
- Kod nas je sve isprepletano, naš posao je toliko intenzivan da privatno i poslovno nikako ne može da se razdvoji - rekao je Milošević, koji je posle četiri godine veze sa koleginicom sve bliže odluci da stane pred matičara s njom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online