Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.12.2016.
14:41
Vestionline A

Šokantna ispovest hrvatske manekenke: "Prostituisala sam se, drogirala, orgijala..." (VIDEO)

Hrvatska rijaliti zvezda i bivša manekenka Simona Mijoković je odlučila da progovori o svom životu i šta je sve preživela, dok nije pronašla spas u veri. Sve je počelo sa osam godina kada su joj se roditelji razveli, pa ju je majka ostavila sa ocem, a posle dve godine uzela je i odvela sa svojim novim mužem.

Youtube/Štef Jambreščak
Simona Mijoković

- Nažalost, očuh me je zlostavljao i u porodici se stvorila mračna strana gde je majka u meni videla konkurenciju, ženu u meni - ispričala je Simona. 

Ubrzo je potražila spas u drogi. Već je s 13 godina bila na kokainu. 

- Probala sam sve što je moglo da se proba. Bila sam jako znatiželjna kao dete - rekla je Simona koja je tada počela da se bavi modom. 

- Mama me u svet mode uvela u 13 godina, a već sa 14 sam nažalost obolela od bulimije. Svakodnevno sam povraćala, a mesečno sam davala 20.000 kuna na hranu - priznala je Simona i dodala da se prostituisala za hranu, jer drugačije ne bi sakupila novac. 

Simona danas živi u Austriji sa suprugom i ćerkom, a bulimija je ostala daleko iza nje, nije joj se vraćala. Izlečila se uz pomoć osveštane vode i hrane. Iz pakla prostitucije je pobegla nakon što je upoznala Antu Gotovca, svog sada već bivšeg supruga. No, život s njim nije bio mnogo bolji. 

- Mi smo se hvalili da živimo Sodomu i Gomoru. Kod nas su bili partiji, doslovno orgijanje, drogiranje, svaki nemoral. Sve ono što je najveći nemoral to se događalo u našoj kući - priznala je Simona. 

Međutim, kada je u 20. godini postala majka, bila je svesna da se neke stvari moraju promeniti. 

Nakon 13 godina takvog života, Simona je pronašla Isusa koji ju je, kako kaže, vratio na pravi put. No, taj put nije bio lagan. U sećanje joj se posebno urezao prvi susret s krstom TAU. 

- Imala sam noćne more. Jedan glas mi je govorio: ’Skini to! Skini to, biće ti bolje kad to skineš!’. Slušala sam glas đavola i kad mi neko kaže da đavo ne postoji, ma i te kako postoji - ispričala je Simona. 

Otkrila je takođe kako je često posećivala gatare, vračare i bioenergičare, kojima je dopuštala da na njoj obavljaju razne obrede. 

Simona je skupila hrabrosti da prizna kakav pakao je proživljavala, a zahvaljujući veri, sadašnjem suprugu Stanislavu Mijokoviću i ćerki Gabrijeli stala je na stabilan i srećan put. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online