Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.06.2014.
12:11
puslonline.rs A

Šapiću za rođendan torta i najmanji broj bodova

Iz nedelje u nedelju sve manje parova ostaje u takmičenju „Ples sa zvezdama“. Prošli put smo se oprostili od Lene Kovačević i Nikole Tomaševića, a videćemo ko će Sledeći napustiti takmičenje. Posle prve emisije najmanji broj bodova od žirija dobili su Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević.

Gangula ke za rođendan dobio tortu, ali i najmanji broj bodova
 

Na početku emisije Aleksandar Josipović je dobio dve torte u lice. Izgleda da su pojedini iskoristili priliku da se osvete najkontroverznijem članu žirija za pojedine komentare u proteklom periodu.


Nigor i Jelena Borović su otvorili takmičarski deo emisije. Marija je ocenila da je njoj ovo više izgledalo kao parodija na bečki valcer. Nikola je uočio dobar napredak. u plesu Nigora. Kosti je uočio da ovom muzičaru bolje leže brži plesovi.


–Podsetio si me na Tomu Nikolića koji kasni na poplave! - rekao je Josipović Nigoru.


Paso doble su plesali Vanesa Šokčić i Vlada Todorović. Nikola je ocenio da je Vanesa najopasniji protivnik u duelu.


–Širila si se kao panika na društvenim mrežama, ali za razliku od Vučića, ja tebe neću cenzurisati! - rekao je Josipović Vanesi.


Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević su otplesali Ča-ča-ča. Kosti je primetio da Šapić ne uživa u plesu. Josipoviću je Aleksandar izgledao kao Ruška Jakić kada bi plesala.


–Gangula ovo je bio neviđeni Ča-ča-ča! - rekao je Nikola Mandić.

Ivan Mihajilović i Marija Martinović plesali su engleski valcer. Marija je pohvalila ovaj performans.Niz komplimentara ovaj par je pokupio i od ostalih članova žirija.

Salsa im donela najveći broj bodova: Tanja Petrović i Marko Vasiljević
 


Tanja Petrović i Marko oduševili su žiri salsom. Josipović je pohvalio hrabrost Tanje.


Ponovo je Aleksandar našalio pa je rekao da deluju kao da su popili vodu sa likom Vere Matović i da zato imaju toliku energiju.


Tanja Bošković i Marko Mićić otplesali su fristajl.


–Ako budete povećavali sve više muškaraca svašta može da se očekuje! - rekla je Tanja na komentar Nikole da ne zna više šta da očekuje od glumice.


Nakon prvog dela emisije, Tanja Petrović i Marko imaju najviše poena - 38!


Nakon podeljenih bodova žirija za zajednčke plesove, Slađana Ivanišević je prišla Šapiću sa tortom i na ovaj način mu čestitala rođendan. Međutim, nije ga i žiri obradovao poklon jer su Slađana i on dobili najmanje glasova za svoje večeras prikazane plesne veštine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online