Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 04.05.2014.
01:39
S. Đurić - Vesti A

Anđelina, ličiš na demona

Gde su slavni, tu su sujete, a gde ima mnogo sujete, tu su i svađe. Da sjajni Holivud pršti od svađa govore brojni primeri. Slavne ličnosti vole da odgovaraju na novinarska pitanja, ali samo na ono što oni žele da se piše o njima. To su uglavnom pitanja koja se odnose na karijeru. Pa tako kada im se postave škakljiva pitanja vezana za privatni život burno reaguju. Iako se trude da ostave dobar utisak dragih i uspešnih likova, ponekad prgava narav dođe u medije, koji jedva čekaju neki skandal zarad većeg tiraža. Zato su im svađe poznatih i te kako zanimljive.

Perje leti i na dvoru: Dokazala vojvotkinja Kejt Midlton, koja se žestoko posvađala sa Kamilom Parker Bouls, maćehom njenog muža i suprugom princa Čarlsa
 

Da perje leti i na dvoru dokazala je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, koja se žestoko posvađala sa Kamilom Parker Bouls, maćehom njenog muža i suprugom princa Čarlsa. Prema pisanju britanskih medija, sve je počelo kada je mlada supruga princa Vilijama prebacila svojoj svekrvi Kamili s princem Čarlsom otišla na skupoceno krstarenje na luksuznoj jahti o kojem su brujili svi mediji.

- Kamila je bila besna. Izjurila je iz palate i vrištala na supruga Čarlsa govoreći: Uništiću tebe i ostatak tvoje porodice - izjavio je izvor blizak porodici.
Tabloid "Glob" nedavno je objavio da se Čarls i Kamila razvode, a to bi moglo kraljevsku porodicu da košta 350 miliona dolara.


Očajne debeljuce


Snimanje filma "Pedeset nijansi - siva" po istoimenom erotskom romanu samo što je počelo, a već su nastali brojni problemi. Prvo se pronela vest da će iz ostvarenja biti izbačene sve scene seksa, a sada je procurela i informacija da se režiser i autorka knjige žestoko svađaju. Književnica E. L. Džejms se plaši da režiser filma Sem Tejlor Džonson ne radi dobar posao, jer ona insistira da kadrovi u filmu potpuno odgovaraju knjizi.

 

Nasrnuo na majku

Kristijan Bejl se toliko naljutio na majku, koja se javno požalila da sa sinom nije razgovarala čak šest godina. Uoči londonske premijere "Viteza tame" 2008. godine Bejl je uhapšen pod optužbom da je nasrnuo na majku Dženi i sestru Šeron. Dženi, koja sada ima 66 godina, kaže da još nema pojma što je prouzrokovalo svađu.
- Šest godina je dovoljno dugo. Želim ga nazad. Zaista je tužno što nismo tako dugo razgovarali. Za mene je tužno, a verujem da je i za njega - ispričala je Dženi za britanske medije.

Osim svađa na samom setu, glavni glumci Dakote Džonson i Džejmi Dornan preživljavaju ljubomoru svojih životnih partnera zbog intenzivnih scena seksa po kojima je ovaj bestseler poznat.

 

Režiserka filma je izjavila kako će se stvari srediti i snimanje uspešno nastaviti.


Iako su u seriji sve prisne prijateljice, iza scene očajne domaćice i nisu toliko dobre. Koja je najlepša, koja najpopularnija, a koja najviše zarađuje stalne su teme svađa.

Marša Kros, Felisiti Hafman, Eva Longorija, Teri Hačer i Nikolet Šeridan svako malo se svađaju, mire, pa odustaju od svojih uloga da bi ih na kraju ipak odigrale. Jedna od svađa dogodila se nakon što je Felisiti Hafman za Evu Longoriju rekla da je debela, a ne trudna kako su pisali mediji.


Tomi Li i Kid Rok imaju nešto zajedničko, Pamelu Anderson. Naime, obojica su je odveli do oltara i obojica su nakon nekoliko godina braka potpisali papire za razvod. Međutim, ljubomora je ostala, pa tako Kid Roku smeta što je Tomi ostao u dobrim odnosima s bivšom suprugom. Rokeri su se 2007. godine na dodeli MTV nagrada potukli zbog čega je Kid Rok zaradio kaznenu prijavu. Kanje Vest i 50 Cent nameravali su 2007. godine da na isti dan izdaju svoje nove albume kako bi konačno doznali ko je najbolji reper današnjice.

 

Bog: Ako Majkl Džordan može sebi da dozvoli da urla na sudije tokom utakmice, onda i ja, Kanje Vest mogu sebi da dozvolim da urlam na ljude jer znam da oni greše
 

Tržište se odlučilo za album "Graduation" Kanje Vesta koji je u prvoj nedelji prodan u 957.000 primeraka, dok je konkurentni "Curtis" prodat znanto manje. Inače, Kanje Vest je poznat po oštrom jeziku i izjavama: "Ako Majkl Džordan može sebi da dozvoli da urla na sudije tokom utakmice, onda i ja, Kanje Vest, Majkl Džordan u svetu muzike, mogu sebi da dozvolim da urlam na ljude jer znam da oni greše, a da sam ja u pravu... Ja sam Bog".


Glumac Džems Franko je nekoliko meseci imao profil na Tviteru, ali nije se baš trudio zabaviti svoje fanove već je tu i tamo objavio pokoju zanimljivost. Novinar "Jejl dejli njuza" bio je toliko slobodan da mu ostavi slijedeću poruku: "Džems Franko, tvoj Tviter je na neki način sranje". Franko je odgovorio slikom sa potpisom: "Je.ite se Jejl dejli njuz".

 

Frajeru, začepi


Braća Lijam i Noel Galager punih pet godina nisu u dobrim odnosima. Svađa traje od 2009. godine, nakon Noelove odluke da napusti Oazis, i to, navodno, nakon sukoba iza scene kada mu je Lijam razbio gitaru.

 

Kventin Tarantino poznat je po svađama sa novinarima
 


Kontroverzni režiser Kventin Tarantino poznat je po svađama sa novinarima. Naime, jedna od njih je izbila tokom njegovog intervjua povodom filma "Đango". Voditelj ga je pitao da li postoji veza između nasilja u filmovima i stvarnom životu, nakon čega je režiser samo ustao i otišao.


Američka komičarka i voditeljka Čelsi Hendler ne skriva da ne može da podnese Anđelinu Džoli. Čelsi je inače prijateljica sa Dženifer Aniston, bivšom suprugom Breda Pita. Nekoliko puta ju je javno i uvredila. Čelsi je jednom prilikom izjavila da Anđelina izgleda kao demon, a tvrdila je da to nema veze s tim što joj je Dženifer prijateljica.

 

Američka komičarka i voditeljka Čelsi Hendler ne skriva da ne može da podnese Anđelinu Džoli. Čelsi je inače prijateljica sa Dženifer Aniston...
 

- Kao i svaka žena, mogu da procenim kad je neko loš. Anđelina mi se jednostavno ne sviđa - tvrdila je komičarka.


Otkada je izbačen iz serije "Dva i po muškarca", Čarli Šin često ima negativne komentare na račun svog naslednika Eštona Kučera. Kako prenose mediji, Kučeru je zbog toga prekipelo, pa je tokom gostovanja u popularnoj emisiji Džimija Kimela prozvao svog kolegu.
 

- Mogu li da iskoristim priliku da se obratim Čarliju? Frajeru, začepi, j...te! Dosta više. Prošle su tri godine, a ti me i dalje prozivaš po Tviteru - rekao je Ešton u emisiji, ali Čarli, kao što se to moglo i očekivati, nije poslušao savet, pa je putem Tvitera odgovorio na poruku.

Genetska greška

U emisiji Luda kuća krajem decembra našle su se u istom stufiju dva neprijatelja sa estrade - Vendi i Vesna Rivas. Pre nego što je najavio Vesnu Rivas, voditelj je Vendi upitao šta misli o njoj:
- Ona je genetska greška na DNK navoju - rekla je pevačica, da bi potom Vesna ušla u studio. Njih dve ne samo da su se posvađale u studiju i vređale, već je Vendi studio napustila kada je Rivasova pevala svoju numeru.

- Eštonova poruka primljena. Jako mi je žao što si zvučao poput mene! Odlično! Moja krivica. Bio sam besan zbog drugih stvari, pa si ti na..bao. Nadam se da si dobro - stoji u prvom Čarlijevom tvitu, nakon kog sledi velik obrt.


- Čoveče, ako mi još jednom kažeš da začepim, ikada više, završićeš na bolničkoj dijeti na kojoj ćeš biti narednih godinu dana! - napisao je Šin.


Glumica Sofija Vergara, jedna od najseksepilnijih žena na planeti, lupila je šamar pre tri meseca domaćinu emisije "Late Night" u kojoj je gostovala, voditelju Džimiju Kimelu. Džimi i Sofija su, prema scenariju, uzajamno čitali sa interneta uvrede na račun njihovog izgleda, a na voditeljevu rečenicu: "Sofija Vergara je ružna i ima mušku vilicu", koja je izazvala komentar u studiju "da li to znači i da Sofija ima penis", usledio je šamar.

 

DRUGA STRANA MEDALjE

Neraskidiva prijateljstva


I dok se s jedne strane svađaju, sa druge strane, mnoge poznate ličnosti su najbolji prijatelji. Jedni su se upoznali na zajedničkim poslovima, a drugi sasvim slučajno. Donald Fejson i Zak Braf su se upoznali na setu za seriju "Stažisti" 2001. godine i od tada su najbolji prijatelji. Zak je bio kum na Donaldovom venčanju.


I Dru Barimor i Kameron Dijaz su nerazdvojne. Upoznale su se u kafiću u vreme kada je Kameron tek počinjala da se bavi glumom. Zajedno su glumile u "Čarlijevim anđelima". Dru često Kameron naziva svojom velikom sestrom, jer su veoma bliske.

Kada je Keti Peri udelila kompliment Rijani za torbu koju je nosila, Rijana joj je istu torbu poslala poštom na poklon. Od tada su najbolje drugarice. Rijana je organizovala za svoju prijateljicu Keti kada je bila verena za Rasela Brenda i bila uz nju nakon razvoda. Robert Patison i Riz Viderspun su se upoznali na setu za film "Voda za slonove". Riz je Robova najbolja prijateljica, bez obzira na to što je starija od njega 10 godina. Nakon što je raskinuo sa Kristen Stjuart, Robert je prvo otišao kod Riz.
 

Uvrede za predsednika

Članice kantri benda Diksi Čiks javno su prozvale Džordž Buša za vreme njegovog predsedničkog mandata. Naime, pevačica grupe Natali Mejns londonskoj publici 2003. godine, pred početak rata u Iraku, rekla je da je njena grupa postiđena zbog toga što je američki predsednik Džordž Buš poreklom iz njihovog rodnog Teksasa.
- Ne želimo ovaj rat i nasilje. Sramimo se što predsednik SAD potiče iz Teksasa - javno su Bušu poručile članice benda.
Džordž Buš se nije oglašavao povodom prozivki, ali pesme benda su bile bojkotovane na pojedinim radio-stanicama i u određenim medijima. Nakon izvinjenja predsedniku medijska blokada je prestala.

POVEZANE VESTI

Nedelja 04.05.2014. 02:02
Demona ? Celsi otkad neko sa majmunskom facom moze licit na demona ? Pazi da te neko drustvo za zastitu zivotinja ne tuzi za uvredu majmuna.
Nedelja 04.05.2014. 09:54
Ona ne liči. Ona JESTE DEMON u umiranju. Ona je izvor zaraze - od hepatitisa A, B i C kao narkić pa nadalje nema što nema. Bježite od Anđeline Džoli! Ona je fizička i psihička olupina ujedno. Samo glup muškarac kao Bred Pit, mogao je ukrštiti gene sa ovakvom spodobom. Njihova idiotska djeca su ogledalo njihovih gena i vaspitanja. Za psihičke olupine djeca nisu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online